Per primer cop un videojoc ha estat seleccionat per participar en el Festival de Cinema de Tribeca, un certamen creat l'any 2002 pel productor cinematogràfic Jane Rosenthal i l'actor Robert de Niro per revitalitzar el barri novaiorquès de Tribeca, que havia patit molt intensament la desgràcia dels atemptats de l'Onze de Setembre.

RockStar Games i Team Bondi, responsables del títol que s'encarregarà de distribuir l'editora Take-Two, han anunciat que han tingut l'honor de ser escollits per a la secció oficial de l'edició d'aquest mateix any del Festival de Cinema de Tribeca, i tindrà l'orgull de ser el primer videojoc que ha estat seleccionat per participar-hi. El festival ja és reconegut per acollir directors novells, pel·lícules independents i ara es desmarca amb aquesta aposta per l'oci electrònic.

El dilluns 25 d'abril, RockStar presentarà als assistents del festival un avanç exclusiu del videojoc per prendre part en la secció Tribeca Talk Series. El que veuran serà una part de la demostració en directe d'un cas d'investigació de la policia que té lloc en el propi joc. Després d'això es farà una taula rodona per indagar en el tema de la creació cinematogràfica i l'entreteniment electrònic.

Segons el director creatiu de Tribeca, Geoff Gilmore, el que ha aconseguit “L.A. Noire” és crear un món narratiu nou que en part és cinema i en part és joc, amb una expressió, interactivitat i immersió mai vist abans. El joc encara no està disponible a les botigues, arribarà el 20 de maig per a PS3 i Xbox 360, però amb aquestes bones vibracions segur que es converteix en un èxit.