Ben bé no serem homes del temps com els de TV3, perquè en realitat serem més aviat com uns déus que podrem jugar amb la meteorologia, i això, malauradament, en realitat no ho poden fer els senyors que ens diuen quin temps farà cada dia de la setmana. Estic parlant de “Storm”, un joc de l'estudi Zoo Games en el qual podrem fer ploure, nevar i fer que faci sol amb un objectiu concret, que no serà marxar de vacances de Setmana Santa ;)

Storm


L'objectiu que es perseguirà serà aconseguir que una llavor viatgi per l'escenari gràcies a la pluja, el vent o la neu, i arribi al lloc de terra on ha de plantar-se i fructificar. En cadascuna de les fases hi haurà una cinquantena de llavors, i haurem de manipular la meteorologia perquè de totes en neixi la planta corresponent. Una ventada provocada pel jugador fent viatjar uns metres la llavor per arribar al tros de terra adequat, a la qual se sumarà un xàfec primaveral, farà créixer instantàniament un petit arbust. Una mica de sol també farà que la llavor avanci adequadament en el seu creixement.

El títol jugarà amb la física i serà imprescindible que comptem amb els diferents accidents geogràfics per fer que la llavor es desplaci d'un lloc a l'altre, amb la dificultat pròpia d'un material que no necessita mitjans per moure's per si mateix; així doncs, el resultat no sempre serà fàcil. El joc oferirà tres modalitats diferents: mode “adventure”, mode “challenge” i mode “spirit”. Les plataformes per a les quals estarà disponible són PS3, Xbox 360 i PC. Si no us ha quedat prou clar, aquest vídeo mostra el sistema de joc.