MUBI és el nom del nou servei de PlayStation 3 que ha estat anunciat durant el Festival de Cinema de Canes. Aquest servei permet tenir una oferta cinematogràfica de cinema independent, internacional i clàssics als usuaris de PS3.

Mitjançant l’aplicació de descarrega gratuïta MUBI es podrà accedir a una mena de filmoteca en línia amb una àmplia oferta de pel•lícules en “streaming” sota demanda. Serà a partir de la propera tardor quan es podrà tenir accés a aquest catàleg de cinema de tots els temps.

MUBI


En aquest catàleg hi haurà pel•lis des de Tarantino i els germans Coen, fins a curtmetratges restaurats, relíquies rescatades dels arxius més obscurs, o almenys això diuen des de Sony. Algunes pel•lícules seran gratuïtes, mentre que altres s’hauran de llogar durant una setmana o bé fer una subscripció mensual que donarà accés a tot.

A més de comptar amb preestrenes exclusives en línia i pel•lícules guardonades en festivals internacionals, serà interessant també poder gaudir de la comunitat d’amants del cinema que, segons diuen, tindrà MUBI, i ajudarà els usuaris més cinèfils.