El joc no ha sortit encara al mercat però Capcom ja ha anunciat que estan treballant també en la seva versió cinematogràfica. La productora de l’actor Brad Pitt, Plan B Entertainment, juntament amb Reliance BIG Entertainment i Capcom ja han signat un acord pels drets del videojoc “Dark Void”, un títol d’acció i aventura ambientat en un món paral·lel.

Dark Void


El comunicat que s’ha facilitat a la premsa diu que la pel·lícula la protagonitzarà el mateix Pitt, a més a més de ser un dels productors. Interpreta el personatge principal, anomenat Will, un pilot que durant un transport rutinari amb avió s’ha estrellat al triangle de les Bermudes, i queda atrapat en el món paral·lel.

El que haurà de fer aquest personatge, interpretat a la pel·li per Brad Pitt, és sobreviure i combatre una estranya raça alienígena que vol conquerir la Terra. Amit Khanna, president de Reliance BIG Entertainment, ha dit que estan encantats de col·laborar amb Plan B per portar a terme el desenvolupament de la pel·lícula basada en el joc "Dark Void" i esperen amb il·lusió altres projectes de Capcom que puguin portar-se al cinema.