Sembla que finalment aquests dos videojocs tindran una versió fílmica. Malgrat que fa temps que es parla de fer les seves adaptacions, fins ara havien quedat relegades a un segon pla i pendents de trobar algun equip i persones que apostessin per portar-les a la gran pantalla.

Sembla que Paul W. S. Anderson, director d’una adaptació de joc força conegut com és "Resident Evil", té interès per fer les pel·lícules d’aquestes importants franquícies. El productor Jeremy Bolt ha revelat en una entrevista que Anderson té força interès a fer ambdues pel·lícules, tot i que no hi ha res concret.

Segons aquest productor, Anderson està treballant ja en l’adaptació de “Castlevania”, encara que no té un guió final, mentre que la versió de “Metal Gear Solid” queda com un projecte no tan immediat, tot i que ha confessat que és un dels anhels del director. Durant els propers mesos ben segur que apareixen més notícies respecte a això.

De moment, molt aviat podrem veure a la gran pantalla el resultat de la pel·lícula de Disney basada en el joc “Prince of Persia” protagonitzada per Jake Gyllenhaal i Gemma Arterton.