Categoria: Conducció
Escrit per: Elena Avellaneda
S'esperava que el videojoc “Twisted Metal” sortís al mercat a l'octubre. Es tracta del joc que torna a posar de moda una de les franquícies més reconegudes de PlayStation, on la conducció "arcade" és la seva principal raó de ser. El secret de l'èxit d'aquest títol, sobretot als Estats Units, va ser els combats “death match”, en un moment en què el joc en línia començava a tenir els primers seguidors, mentre que en consoles encara faltaven alguns anys perquè despuntés.

Twisted Metal


Les raons que ha posat el seu dissenyador per justificar aquest retard són prou lloables, i si són certes molts haurien de prendre'n nota. Sembla que el motiu és que David Jaffe, el dissenyador del joc, creu que un joc que té un preu al voltant dels 60 dòlars no pot decebre el jugador.

Concretament, ha dit que els videojocs són massa cars per oferir productes pobres i que no satisfacin les expectatives dels jugadors. És per aquesta raó que han decidit donar una altra data de sortida al seu joc per a PlayStation 3 i fins al 2012 no el tindrem a les botigues.

Segons Jaffe, els mesos que necessiten es faran servir per polir el joc i per a això necessiten molt més que un mes o dos. Segons el dissenyador, si demanen 60 dòlars pel joc han d'oferir el millor, encara que això comporti sortir més tard.
Categoria: Conducció
Escrit per: Elena Avellaneda
Després de moltes dates posposades i nervis per part dels seguidors d'aquest simulador automobilístic, sembla que es confirma, per part de Sony, que el 24 de novembre sortirà a la venda "Gran Turismo 5". Un videojoc que pel president de Polyphony Digital, creador del joc, ha anomenat al seu particular programa especial, per la intenció del seu equip de crear una veritable revolució pel que fa al gènere de la conducció.

Gran Turismo 5


Amb la nova consola PS3 el que han volgut des de Polyphony ha estat crear un simulador de curses de cotxes amb què acomplir les expectatives dels seguidors de "Gran Turismo" i aprofitar el salt tecnològic que representava aquesta nova generació de consoles. És per això que van decidir posposar el llançament del videojoc malgrat la reacció negativa dels seus seguidors.

Yamauchi, president de Polyphony, va reiterar les seves disculpes per haver fet esperar tant els fans de "Gran Turismo" i desitja que quan provin el joc no en quedin decebuts. El que hi trobaran serà la possibilitat d'enfrontar-se en els circuits més reconeguts del món com Nürburgring o Mazda Raceway Laguna Seca, que han estat reproduïts en alta definició i al volant dels cotxes més llegendaris amb una llista de més d'un miler de vehicles com el Lamborghini Murciélago LP 670-4 SuperVeloce, el Lexus LFA i el McLaren MP4-12C.
Categoria: Conducció
Escrit per: Elena Avellaneda
Durant la presentació de Sony es va poder comprovar com lluirà l’esperat títol de "Polyphony" gracies a un vídeo que es va oferir als assistents. Després d’un munt de dates posposades, sembla que el 2 de novembre és la data oficial i inamovible que han donat des de la companyia.

Fins i tot, quan una revista li ha preguntat directament al director del joc, Kazunori Yamauchi, si era realment aquesta la data de llançament i si no hi haurà més retards, ha dit que efectivament, aquesta era la data definitiva per a la seva aparició al mercat. És possible que una de les causes del retard, entre d’altres, hagi estat la implementació de la tecnologia 3D de PS3, que han confirmat que estarà present en el títol.

El darrer anunci al voltant del joc ha estat l’edició especial de col·leccionista, que a més de tenir un preu de 100 euros oferirà una rèplica a escala del cotxe Nissan GT-R Spec V, un llibre de la història de l’automoció i un codi per descarregar cinc vehicles. Per accedir a aquesta edició especial s'ha de fer una reserva prèvia, ja que serà limitada. A continuació us oferim el vídeo.


Categoria: Conducció
Escrit per: Elena Avellaneda
El circuit de Catalunya va ser ahir l’escenari escollit per Microsoft per anunciar el “Torneig Oficial de Forza Motorsport 3” que oferirà un premi de 15.000 euros al guanyador de la competició que durant dos mesos se celebrarà a 16 centres Media Markt i a Xbox Live. Els vuit finalistes competiran el 19 de gener per aquest substanciós primer premi.

Lorenzo i Gené a la presentació del torneig


Per presentar aquest torneig han convocat Jorge Lorenzo, pilot de Moto GP, i Marc Gené pilot de proves de Ferrari, que han competit de manera virtual amb el joc “Forza Motorsport 3”. Marc Gené ha escollit per fer la carrera un Peugeot 908, el mateix que li va fer guanyar la darrera edició de les 24 Hores de Le Mans, i Lorenzo aquest cop conduïa un Ferrari MOMO en comptes d’una moto.

La carrera ha estat molt disputada i fins al darrer revolt no s’ha decidit en favor de Gené, però finalment el premi ha estat per a tots dos que han rebut una Xbox 360 decorada amb imatges del joc.