El Convidat
Escrit per: Albert
.

03/10/2013: UN HOME D'EXTREMS

Categoria: General
Escrit per: Albert

He anat a Madrid per passar dos dies amb Jorge Javier Vázquez. Un nen de barri de Badalona que va estudiar filologia hispànica i que ha acabat sent el presentador més polèmic de la tele. Tenim edats semblants, una mateixa feina, però vides molt diferents.

He tingut un cap de setmana per descobrir quines són les conseqüències de treballar tant i d’estar tan exposat a les crítiques. Però també per comprovar que Jorge Javier Vázquez és un home d’extrems. S’ha passat mitja vida ensenyant-se davant de milions de persones, però l’altra mitja, quan era jove, va ser molt més solitària. Aquests dos dies he pogut conèixer una infantesa difícil, i uns orígens que l’han marcat.

Ha volgut que l’acompanyi a Badalona per conèixer la seva mare i les seves germanes i per passar part del cap de setmana al lloc on ell va créixer. Jorge Javier Vázquez té la vida muntada lluny de Catalunya. A Madrid, la faràndula, els focus i la fama. A Sant Roc, uns orígens i una història que de jove l’incomodaven i que ara exhibeix amb orgull.


.