El Convidat
Categoria: Kilian Jornet
Escrit per: Albert
.
Categoria: Kilian Jornet
Escrit per: Albert
Aquesta vegada m’ha convidat un superhome. L’esportista que corre més hores i més quilòmetres que cap altre. El Messi de la muntanya: Kilian Jornet. He passat dos dies plens de sorpreses a Les houches, als Alps francesos, on he pogut descobrir com és i què pensa el millor atleta de muntanya del món.La muntanya és el seu hàbitat. El lloc on viu la passió per un esport que cada dia agrada a més gent. Kilian Jornet és un prodigi de la natura. El seu rècord: 38 hores corrent sense parar, 270 quilòmetres.

Evidentment, jo no podria seguir el seu ritme. Però sí que em vaig haver d’adaptar a la vida que fa durant molts mesos de l’any. Viure en una caravana en plena natura.

null

Allà no hi té calefacció, ni aigua calenta, ni lavabo. Cap comoditat. Només allò que és essencial. En vuit metres quadrats, una manera d’entendre la vida. Aquesta és la vida de Kilian Jornet: sempre a la muntanya. Sempre en moviment. La seva filosofia: per ser feliços hem de fer només el que volem fer. Ell ha triat fer-ho tot als peus del cim més alt d’Europa.

Durant dos dies he descobert una persona singular. Un noi que ha trobat el seu lloc al món en una edat en què encara tothom el busca. Mentre hi hagi muntanyes, no hem de patir per en Kilian.


****EL CONVIDAT, dilluns 24 a les 22:45****

.
Categoria: Kilian Jornet
Escrit per: Albert

Aquí les teniu! Us avanço les primeres imatges del pròxim programa, amb Kilian Jornet. El Convidat i el súperhome, voltant pels Alps en una caravana i amb temperatures sota zero. Inoblidable...

.