El Convidat
Categoria: Teresa Gimpera
Escrit per: Albert
Si encara no heu vist el primer capítol d'"El convidat" (o simplement, voleu repetir), només cal que clickeu aquí sota.

.

14/09/2010: Gràcies a tothom

Categoria: General
Escrit per: Albert
Després de veure el primer capítol d'"El convidat" amb tot l'equip del programa, després de llegir els comentarisdel facebook, les felicitacions al blog, només us puc dir que estic molt emocionat i orgullós de la feina feta. De debò, gràcies a tothom.

.
Categoria: General
Escrit per: Albert
Aquí teniu els primers tres minuts del primer capítol d’”El convidat”.La primera persona que m’obre les portes de casa seva és la Teresa Gimpera. Amb ella he viscut el cap de setmana més emotiu de tots. Hem parlat dels grans temes: de l’amor i la mort; de la bellesa i de la vellesa. La Teresa, amb 73 anys, ha viscut una vida molt intensa. Amb coses molt bones i coses molt dolentes. Entre les bones, la seva carrera, amb més de 120 pel.lícules rodades; però sobretot la seva història d’amor, que, sens dubte, podria ser la pel.lícula 121.

El més emotiu és haver pogut passar dos dies amb ella i amb en Craig, 73 i 83 anys respectivament. Tots dos actors. Una parella entranyable. Es van enamorar l’any que jo vaig néixer: el 66. Ell, actor californià que ho va deixar tot per ella. Ella, una model que li deien que era més famosa que el Franco. Penso que devien ser la parella més guapa del cinema, una mena de Brad Pitt i Angelina Jolie de l’època. Sempre amunt i avall, sortint cada nit, viatjant, bevent, rient, disfrutant. Ara, són una parella d’avis que amb prou feines surten del seu pis.

Amb mi, la Teresa ha fet una excepció la nit de dissabte. L’he convençut per recordar les nits de Bocaccio. I amb el permís d’en Craig, me l’emporto al Luz de Gas. La Teresa diu que ella només lligava amb gent que ja conegués. Mai amb algú que acabés de conèixer aquella nit. Totalment d’acord.

Durant aquests dos dies, m’he emocionat i he plorat. .

» Text complet