El Convidat
Categoria: Andreu Buenafuente
Escrit per: Albert
El capítol d'ahir, a jutjar per l'audiència i pels comentaris que m'heu fet, va ser tot un èxit. Espero que l'Andreu que vau veure ahir us hagi fet pensar més que no pas riure, que aquesta era la intenció. Retratar la persona i no el personatge. L'Andreu i no tant el Buenafuente. Gràcies a tots pels comentaris, però a qui sobretot vull donar les gràcies és a l'Andreu Buenafuente, que va confiar en "El convidat" a cegues, i que m'ha deixat entrar al seu món, a la seva vida, a les seves coses, sense embuts.

"El món interior" de l'Andreu donaria per uns quants capítols, però ja ho sabeu, els caps de setmana d'"El convidat" es concentren en 50 minuts de televisió. Així que si voleu veure com juguem a esquàix, si voleu saber què pensa l'Andreu de tenir fills, si encara no heu conegut el gos de l'Andreu, en Mel, si no heu viscut la festa d'aniversari de la parella de l'Andreu, la Sílvia, o si voleu riure observant dos maldestres tallant carxofes, no ho dubteu. Aquí teniu el capítol sencer d'"El convidat", amb l'Andreu Buenafuente.Sou molts els que ens heu demanat per la banda sonora del capítol de l'Andreu. Sapigueu que cada setmana aniré afegint les músiques a la llista d'Spotify d'"El convidat". Ja teniu a punt les d'aquesta setmana. A disfrutar-les! .

17/09/2010: L'altre Andreu

Categoria: Andreu Buenafuente
Escrit per: Albert


Fa molt temps que no trepitjava casa l’Andreu. 10 anys, han passat. D’aquesta casa, el que més recordava eren les vistes espectaculars de la ciutat. Hi he vingut a passar un cap de setmana però ens hi hem estat ben poca estona, aquí, perquè l’Andreu ha volgut anar a jugar esquàix. Ha estat una manera eficaç de comprovar qui està més en forma dels dos. I l’escenari ideal per parlar de fer-se gran.

Aquests dos dies he conviscut amb un Andreu sorprenentment sincer. Obert a parlar de la seva vida privada. De fer-se gran però també de tenir fills, de les dones, de l’estrès, de política, de la seva família. Aquelles coses que preocupen a dos homes de la mateixa generació, com ell i com jo.

.

» Text complet