El PP de Madrid sabia que el president de la comunitat, que era Ignacio González, tenia un compte a Suïssa, però mira, no ho va denunciar.
El president espanyol Mariano Rajoy diu des de l'Uruguai que el PP no ha pressionat mai la justícia.
Xavier García Albiol, del PP a Catalunya, assegura al Parlament que les lleis de desconnexió, que han de permetre votar en referèndum, són un cop d'estat.
La socialista Susana Díaz compara el sobiranisme català amb el populisme de Marine Le Pen. I contradiu Zapatero perquè no creu que sigui perquè és una dona andalusa que no rep tants suports com voldria.
Dues dones es filmen en vídeo fent-se una morrejada a Montserrat davant de la Moreneta. L'acció la firma Arran, una organització independentista d'esquerres. Avui és el dia de la visibilitat lèsbica.
I l'expresident Jordi Pujol, després de més de set hores d'escorcoll a casa seva, l'endemà que el jutge enviés el seu fill gran a la presó diu que sent molt el que està passant.
¿Qui la fa més grossa? En positiu, el Barça, que ha guanyat l'Osasuna per set a un. Sens dubte, el millor d'aquest dimecres, 26. A Catalunya Informació exclusivament avui, Catalunya vespre.