Al Barça avui no li està anant gaire bé amb la Juventus, però on hem de posar el focus avui és a Dortmund. Avui, cap a les set de la tarda, quan els jugadors del Borussia eren a l'autobús anant de l'hotel al camp per jugar contra el Mònaco, hi ha hagut tres explosions molt a prop. S'han trencat diversos vidres de l'autocar, i el davanter Marc Bartra ha quedat ferit lleument al braç, ha explicat la policia. L'han dut a l'hospital, on ara està ingressat acompanyat de la seva nòvia. El pare de Marc Bartra ha confirmat que no és res greu.
La policia diu que no té més dades sobre la naturalesa dels artefactes explosius. El partit, de quarts de final de la champions entre el Borusia de Dortmund i el Mònaco, ha quedat ajornat fins demà a tres quarts de set.
Tots hem contingut la respiració avui, i encara més, quan fa una mica més d'una hora aproximadament, a la T4 de l'aeroport de Barajas, han acordonat una zona arran de veure-hi una bossa sospitosa. Finalment ha estat una falsa alarma i la normalitat ha tornat a l'aeroport de Madrid. És llavors que hem pensat que cal estar amatents però no viure instal·lats en la por.