Grüß Gott a tothom!

La veritat és que no sé com explicar-ho, però aquestes quatre ratlles són per donar-vos les gràcies per haver-me llegit i acompanyat des del novembre.

Així com són les coses: comences superanimat, penses en tots els temes dels quals podries parlar i, de cop i volta, veus que no dónes abast i que deixes de banda algunes amistats i activitats que t'encanta fer.
Marga Febrer


La meva feina, amb uns horaris molt irregulars, fa que tingui poc temp per als amics, la família i per a mi mateixa. Per això he arribat a aquest punt d' haver de deixar d'escriure al blog Catalans pel Món.

Però sols m'acomiado d'escriure, no de llegir. Dir-vos a tots i a totes, companys i companyes del blog, que he après molt d'allà on sou i m'encantarà seguir-vos llegint. Llegir-vos és com viatjar d' una manera passiva, m'agrada moltíssim i em fa somniar.

Al començament he dit Grüß Gott -típica salutació bavaresa, i dels Alps, que ve de l'expressió "Grüße dich Gott"-. Traduït vol dir: "Déu et beeneixi", que per aquestes terres he après i faig servir molt a la feina. Ve a ser com el nostre "Bon dia".

Per a acomiadar-me vos voldria dir SERVUS i AUF WIEDERSCHAUEN des de Munic!
Ha estat un plaer compartir amb tots voltros les vostres i les meves experiències!

Servus!
Marga
***************************
Foto: Marga Febrer