null

Aina Sanllehí (setembre a gener)
Un dels meus objectius seria arribar a ser corresponsal de televisió en alguna ciutat del món. Estic molt interessada en el món de la política, així com en qüestions socials. Viatjar és una de les activitats que més m’agrada i que em permet combinar totes les meves motivacions. El “Blog Europa” és una oportunitat per conèixer d’una manera molt més profunda un racó del món que em fascina, la ciutat de París.


null

Alicia Corpas (febrer a juny)
Hola. Soc l' Alicia Corpas, incansable viatgera i estudiant de Comunicació Audiovisual, cosa que m'ha portat a mirar el món a través de la meva càmera i a voler explicar històries que m'inspiren. Al meu costat descobrireu Aarhus, a Dinamarca, una ciutat que desborda cultura a cada racó.


null

Andrea López (setembre a gener)
Soc l’Andrea López Pastor i des dels 8 anys sé que el món del periodisme està fet per mi. Tot i que encara no hagi acabat el grau, ja em considero periodista, i una de les maneres d’acostar-me al que serà el meu mode de vida en un futur ha estat participar en el “Blog Europa”, i així poder gaudir de la meva experiència Erasmus a Limerick, Irlanda, des d’un punt de vista diferent.


null

Andreu Tarrés (febrer a juny)
Em dic Andreu i tinc vint anys, però encara no sé molt bé qui soc. Voler coneixe’s a si mateix és emprendre un camí tortuós que, sovint, si no es fa en comú, no porta enlloc. El que sí que reconec de mi és que m'atrauen les històries. Aquests són els motius principals pels quals, en aquesta etapa de la meva vida, he optat per estudiar Comunicació Audiovisual: és una feina d'equip que es basa a explicar històries. Veig el fet de poder anar a la Filmuniversität Babelsberg Konrad Wolf de Berlín com una bona oportunitat per millorar la meva tècnica. Paral·lelament, crec que el “Blog Europa” és un espai idoni per posar en pràctica el llenguatge audiovisual après i explicar de primera mà històries de la capital Alemanya.


null

Anna Cabezas (febrer a juny)
Soc l'Anna Cabezas Pijuan, estudiant de quart de Comunicació Audiovisual de la Facultat de Comunicació Blanquerna. Apassionada pel cinema, l'escriptura i els viatges. Aquest any, tots els camins semblen portar-me d'Erasmus a Roma, on desitjo conèixer gent interessant, racons desconeguts i viure noves experiències per poder explicar-vos a través dels meus reportatges al “Blog Europa”.


null

Berta Galmany (febrer a juny)
Soc una estudiant de Comunicació Audiovisual de la UPF. Les meves dues grans aficions, a part del teatre, són: viatjar i sortir a gravar. Per tant, el “Blog Europa” ha estat des de sempre el meu lloc ideal. M'encanta la cultura i totes les arts en general, i en especial, el cinema. París té moltes coses per oferir-me i jo us les penso explicar totes!


null

Clara López (setembre a gener)
Soc la Clara López, estudiant de Periodisme a Aarhus, Dinamarca. Em considero una persona curiosa, observadora i amb una constant ànsia d’aprendre. Crec que el “Blog Europa” és l’oportunitat de descobrir el país amb profunditat i sobretot d’esprémer al màxim la meva experiència al nord d'Europa.


null

Clara Pont (febrer a juny)
Em dic Clara Pont i de moment soc semiperiodista, però només de moment, ja que si tot va com ha d'anar el curs vinent acabaré el grau. Estudio periodisme perquè des de ben petita havia estat el meu somni. No obstant això, ara que he crescut i començo a veure més enllà de la il·lusió, intento buscar alternatives que em facin desitjar ser periodista des d'un món més terrenal i, per això, la meva participació a Blog Europa: una manera de descobrir el meu futur ofici, d'aprendre a estimar-lo i de conèixer Gant -que és la ciutat on viuré durant el meu Erasmus- des d'una altra perspectiva.


null

Cristina Alonso (setembre a gener)
Soc la Cristina Alonso, he estudiat Periodisme i actualment estudio Economia. Durant quatre mesos, tinc la sort de viure a Turku, al sud-oest de Finlàndia. Els països escandinaus sempre m'han interessat molt, tant per la seva riquesa natural com en l'àmbit socioeconòmic. Així, doncs, participar a Blog Europa és el motiu perfecte per conèixer (i donar a conèixer) la impressionant natura d’aquest país, així com les interessants tradicions i l’estil de vida de les persones que hi viuen. Soc amant de la fotografia, la natura i l’educació.


null

Cristina Cabasés (setembre a gener)
Hola! Soc la Cris, de Sant Cugat del Vallès. Estic estudiant Comunicació Audiovisual a Praga, a la República Txeca. Vaig començar aquesta carrera perquè des de petita feia vídeos per explicar les coses que passaven al meu voltant. Espero poder mostrar-vos amb els reportatges tot el que vaig descobrint en aquesta ciutat.


null

Elisabet Ficapal (setembre a gener)
Faig l’Erasmus en la que s'ha convertit en la meva ciutat preferida: Florència. Tot i estudiar-hi Ciències Polítiques, el món del periodisme i de l'audiovisual m'ha acompanyat els últims anys i no me'n volia oblidar pas. A través de Blog Europa estic coneixent amb molta més profunditat la capital de la Toscana.


null

Gerard Castañé (febrer a juny)
Em dic Gerard Castañé. Soc una persona curiosa. Des de sempre m'ha agradat conèixer i explicar el que passa arreu del món, i aquest és el principal motiu pel qual estudio Periodisme. Crec que Blog Europa és l'escenari perfecte per posar a la pràctica la meva passió, viure-la des de dins, i també per descobrir les històries que amaga una ciutat tan plena de vida i tan arrelada a la música com Liverpool, lloc on faré la meva estada Erasmus. Així, doncs, que comenci l'aventura!


null

José Blanch (febrer a juny)
Soc José Blanch, un jove enamorat del món, de la natura i de les persones. Aventurer, divertit i creatiu. M'encanta viatjar, descobrir nova gent, nous llocs i noves històries. Estudio Comunicació i Periodisme Audiovisuals a Lleida. M'apassiona el món del cinema i la fotografia per tot el que em fan sentir. Algun dia m'agradaria formar-ne part. Aquest any estic d'Erasmus a Nàpols, participo en el Blog Europa perquè vull submergir-me en la cultura napolitana per descobrir coses noves des d'un altre punt de vista.


null

Laia Arnau (setembre a gener)
Hola, soc la Laia! Soc una estudiant de 4t curs de Periodisme i actualment estic fent la meva estada d’Erasmus a Stuttgart, a Alemanya. Participar al Blog Europa per mi representa l’oportunitat de conèixer i mostrar els racons i esdeveniments més genuïns de Stuttgart així com de formar-me en la professió que vull exercir.


null

Laia Fernández (setembre a gener)
Soc la Laia Fernández Cerdán, una noia de Tarragona que està estudiant part del seu últim any de periodisme a Lisboa. Constantment em qüestiono el que passa al meu voltant i m'apassiona conèixer gent de la qual puc aprendre. És per això que estudio aquest grau. A més, considero que aquesta professió m'inspira i s'ajusta a les meves expectatives de futur. Quan vaig decidir-me a fer l'Erasmus sabia que volia anar a la capital lusitana; fa un temps em vaig enamorar d'aquest racó del món. Una altra cosa que tenia clara era que volia emprendre un repte, i el Blog Europa em brindava l'oportunitat de poder gaudir de la meva estada, connectada als meus interessos.


null

Laia Giralt (febrer a juny)
Soc la Laia Giralt. Actualment, estic cursant el 4t any del grau de Periodisme i Comunicació Audiovisual. Fer les practiques a “Blog Europa” mentre estic d’Erasmus a Portugal, concretament a Leiria, és una gran oportunitat per poder aprendre allò que tant m’agrada, fer reportatges relacionats amb la societat i la cultura d'un país. En el futur m’agradaria viatjar a països tercermundistes i fer reportatges i projectes mostrant tot allò que veig.


null

Laia Palau (febrer a juny)
Em dic Laia Palau Biel i actualment estic cursant el quart any del grau en Periodisme i Comunicació Corporativa. Des de ben joveneta he sentit un gran interès pel periodisme internacional i la fotografia de denúncia, però el que realment m'apassiona és el reporterisme. En aquest sentit, em sento molt motivada per realitzar reportatges a Turquia i poder ampliar els meus coneixements sobre aquest país tan ric culturalment.


null

Laura Farré (febrer a juny)
Em dic Laura Farré Gaset i soc estudiant de Comunicació i Periodisme Audiovisuals a la Universitat de Lleida (UdL). He decidit acabar el meu darrer any de carrera d'Erasmus a l'estranger, en concret, a Volda, a Noruega. Considero que avui en dia la comunicació és essencial i trobo que és important nodrir-se de nous punts de vista de l'exterior més enllà del teu entorn. És per això que vaig decidir participar en el programa Blog Europa, per poder descobrir i transmetre fets desconeguts i curiosos de la realitat.


null

Laura Martínez (febrer a juny)
Em dic Laura Martínez, tinc 20 anys i d’aquí a sis mesos ja seré periodista. Investigar, esbrinar el rerefons de les notícies i poder-les explicar al públic ha estat sempre una de les meves passions, i el periodisme m’ha donat les eines per poder fer el que m’agrada. He volgut participar al Blog Europa perquè és una oportunitat única i ideal per poder posar en pràctica tot allò que he après a llarg de la meva carrera i poder viure l’experiència d’Erasmus a Lovaina fent allò que més estimo.


null

Lorena Lupu (febrer a juny)
Em dic Lorena Lupu. Des de petita que he volgut ser presentadora de notícies, i aquesta passió m'ha portat a estudiar Periodisme i Comunicació Audiovisual. Encara que els meus gustos i les meves perspectives s'han anat ampliant al llarg del grau, que acabaré aquest any, m'agradaria projectar la il·lusió per aquesta professió de manera més real al “Blog Europa”, durant el meu any d'Erasmus a Guarda.


null

Mar Sardà (setembre a gener)
Soc la Mar Sardà. Soc de Reus, però cursaré l'últim any del grau de Periodisme a Lió. Estudio Periodisme per intentar entendre la realitat des de diversos punts de vista, per aprendre l'art de fer preguntes. Per mi, l'Erasmus és una experiència de vida que t'acosta a noves històries, i el “Blog Europa” és una oportunitat per explicar-les.


null

Maria Casas (setembre a gener)
Em dic Maria Casas i soc de Fraga, una petita ciutat d'Aragó. Des de ben petita sempre m'ha agradat el periodisme, el fet de poder narrar el que està passant i, a més, el meu somni és treballar en una televisió. És per això que vaig començar a estudiar Comunicació i Periodisme Audiovisuals a la Universitat de Lleida. Actualment estic cursant l’últim any i espero recordar-lo tota la meva vida. Aquest és un dels motius pels quals he decidit viure una experiència Erasmus a Cassino, una ciutat tranquil·la d'Itàlia situada a mig camí entre Roma i Nàpols. Participo en el “Blog Europa” perquè em sembla una bona manera d'acostar-me a la cultura de la ciutat i m'agradaria que tots gaudiu amb mi d'aquesta experiència tan apassionant.


null

Maria Huguet (setembre a gener)
Soc la Maria Huguet, una jove estudiant de Periodisme nascuda a Tarragona, formada a Barcelona i que, actualment, gaudeix d’una beca Erasmus a Gant. El periodisme m'ha permès obrir la ment i trencar fronteres; entendre el que m’envolta per poder explicar-ho al món, reflexionar i fer reflexionar. També m'ha permès gaudir d’una de les meves passions: el món audiovisual. Gràcies a “Blog Europa” puc unir-ho tot i mostrar la realitat social, la cultura i els costums d’una ciutat que, de ben segur, us enamorarà.


null

Marina Marín (febrer a juny)
Periodista en eterna construcció, vaig triar aquest camí per explicar(me) el món i per sortir a recorre’l. Ara, amb “Blog Europa”, portaré cap aquí un bocí d’Atenes per conèixer aquesta ciutat vibrant, bressol de pensament, cultura i democràcia, i que en els darrers anys ha esdevingut centre de crisis i resistències.


null

Martí Abad (setembre a gener)
Soc en Martí Abad, estudiant de 3r de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i aquest primer semestre realitzo la beca Erasmus a Roma. Des de ben petit he tingut passió pel Periodisme i sempre he tingut clar que m’hi volia dedicar. Tinc experiència en la premsa esportiva i he decidit participar al Blog Europa perquè és una oportunitat per créixer professionalment i viure l’Erasmus d’una altra manera.


null

Octavi Cortés (setembre a gener)
Em dic Octavi Cortés i estudio Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. Estic cursant aquest grau perquè aspiro a treballar algun dia de guionista. Abans de venir a Roskilde d’Erasmus, vaig decidir participar en el Blog Europa perquè volia començar a treballar en el mitjà i aquesta em semblava una oportunitat única.


null

Roger Figueras (febrer a juny)
Soc de Sant Cugat del Vallès, tinc 21 anys i estudio Periodisme i Comunicació corporativa a la Universitat Ramon Llull, Blanquerna. Vaig escollir aquesta carrera perquè encaixava a la perfecció amb els meus gustos per la lectura, l’escriptura, la informació i per qualsevol forma de comunicar. Estudiaré durant cinc mesos a Lovaina, a Bèlgica, on podré seguir formant-me a través dels reportatges de Blog Europa, una experiència que tinc moltes ganes de viure tant per poder fer periodisme a l’estranger com per conèixer més profundament la ciutat.


null

Tina Forest (setembre a gener)
Fa uns anys que em vaig enamorar de la professió de reporter, i per això vaig decidir estudiar Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. Participar al Blog Europa des de la ciutat de Tilburg, al sud d'Holanda, és una oportunitat per posar en pràctica tot el que he après aquests anys i un pas més per complir el somni de dedicar-me a aquesta feina que tant estimo.