Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa
Categories: Andrea López , Limerick
Escrit per: blogeuropa
Un dels llocs més emblemàtics de Limerick és el Milk Market, un dels mercats més antics de la ciutat, que destaca especialment per la seva oferta gastronòmica. Tanmateix, hi tenen també cabuda grans esdeveniments culturals, com l'exposició d'art Outdoor, de la mà d'ArtLimerick, que va tenir lloc el 18 de novembre.

Categories: Limerick , Andrea López
Escrit per: blogeuropa
Contrastant amb la foscor típica del clima irlandès i la mala reputació que es va guanyar la també coneguda com "ciutat de les navalles", la ciutat de Limerick compta amb nombroses peces de "street art",mostres d'art a l'aire lliure, accessibles per a tothom.

Categories: Andrea López , Limerick
Escrit per: blogeuropa
Arrel del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, les Nacions Unides organitzen des del 1991 una campanya de 16 dies d'acció. A Limerick, aquesta campanya rep el nom de Purple-Up Limerick Campaign, i aquest any ha destacat per una concentració al centre de la ciutat per homenatjar a les 216 morts que la violència de gènere ha deixat a Irlanda des de 1996.

Categories: Andrea López , Limerick
Escrit per: blogeuropa
Ràpids moviments de cames amb el cos rígid i els braços estàtics. Aquesta és la característica més curiosa de la dansa irlandesa, que ha donat lloc a altres estils, com el claqué. Tot i així, la dansa irlandesa té un gran component cultural, que reflecteix l’evolució que ha dut a terme la societat irlandesa al llarg dels anys.
       
|