Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 02 juliol 2019
Categories: Anna Cabezas , Roma
Escrit per: blogeuropa
Els romans senten una gran passió per les flors, qualsevol motiu és bo per regalar-ne una. Per això, les floristeries estan vint-i-quatre hores obertes a la disposició dels seus clients. La celebració més especial per a ells és el dia de la graduació, on els estudiants porten una corona de llorer anomenada corona d'alloro.

Categories: Laura Farré , Volda
Escrit per: blogeuropa
Dokfilm és, tal com els noruecs anomenen breument, l'únic festival de documentals que es fa cada any a Volda. El festival reuneix grans projectes de la indústria documental noruega. Joves estudiants i voluntaris s'encarreguen de fer-lo possible, i és per això que també es dona espai perquè els joves cineastes tinguin l'oportunitat de mostrar el seu talent.

Categories: Gerard Castañé , Londres
Escrit per: blogeuropa
La forta relació comercial que enllaçava les ciutats de Liverpool, Xangai i Hong Kong va provocar l'arribada de mariners procedents de la Xina. Uns mariners que, al llarg del segle XIX, es van anar establint en territori britànic i van construir el barri xinès més antic d'Europa: el Chinatown de Liverpool.

Categories: Lorena Geanina , Guarda
Escrit per: blogeuropa
A la part més antiga de Guarda, la ciutat més alta de Portugal i la segona més alta de la península Ibèrica, hi destaquen, juntament amb els monuments històrics, els carrers del call, de més de 600 anys d'antiguitat.