Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 03 maig 2019
Categories: Roger Figueras , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
El Carnaval d'Aalst és una de les festes tradicionals més importants de Bèlgica. Durant tres dies els carrers de la ciutat s'omplen de festa, disfresses i carrosses de tota mena. L'esdeveniment és ple de tradicions i curiositats que han convertit aquest carnaval en patrimoni mundial immaterial de la UNESCO.

Categories: Maria Huguet , Gant
Escrit per: blogeuropa
Ets conscient de la quantitat de plàstics que generes a casa? Quin és el mitjà de transport que més utilitzes? Intentes menjar aliments locals i ecològics? Si mai t'has plantejat cap d'aquestes qüestions vol dir que et preocupa el canvi climàtic. A la ciutat de Gant, aquesta és una preocupació constant i, tot i que s'han pres mesures, la ciutadania les troba insuficients. És per això que milers de persones van manifestar-se a Brussel·les, per reclamar als polítics que actuïn immediatament.

Categories: Cristina Cabasés , Praga
Escrit per: blogeuropa
Franz Kafka va néixer a Praga quan aquesta pertanyia a l'imperi austro-hongarès, escrivia en alemany, i era jueu. Avui en dia tant els txecs, com els alemanys i els jueus reivindiquen a Kafka com a part de la seva comunitat. Veurem la riquesa que comporta el origen tant divers de la figura de Kafka.

Categories: Mar Sardà , Lió
Escrit per: blogeuropa
Confluence és el nom que rep el barri on conflueixen els dos rius que travessen la ciutat de Lió. Aquesta zona només fa quinze anys que existeix com la coneixem avui en dia, i es caracteritza pel seu aspecte futurista i per altres elements molt peculiars.