Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: juny 2019
Categories: Laura Martínez , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
Ser més sostenibles a casa, amb el que comprem i amb la nostra forma de viure, pot donar un gir de 180 graus a les nostres vides. Per aquest motiu, l'oficina verda de Lovaina ha organitzat la setmana de la sostenibilitat. Les diverses activitats, que han tingut lloc al llarg d'aquests dies, pretenen conscienciar els estudiants de la importància de dur una vida més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.
Categories: Laura Farré , Volda
Escrit per: blogeuropa
A Oslo, s'ha donat color a un barri industrial abandonat, que s'ha convertit en un dels barris de moda de la ciutat. Són molts els antics edificis industrials que han tornat a guanyar vida amb noves funcions, com el Mathallen Oslo, l'únic mercat de menjar de Noruega. Carrers plens de color, botigues i cafeteries d'estil "vintage" caracteritzen el barri Grünerlokka.


Categories: José Blanch , Nàpols
Escrit per: blogeuropa
A Nàpols trobem una afició futbolera molt forta i cridanera que admira la figura del seu exjugador Diego Armando Maradona. Celebren el seu sentiment amb manifestacions artístiques variades i col·leccions d'objectes molt particulars.Categories: Clara Pont , Gant
Escrit per: blogeuropa
La plaça Friday Market de Gant és una de les més importants de la ciutat, entre molts aspectes perquè acull l'únic centre de poesia dels Països Baixos en l'edifici més vell de la plaça: Het Toreken. El Poëziecentrum acumula més de 40.000 llibres de poesia de tot el món, traduïts al neerlandès, i promou diferents actes poètics a Gant, entre altres activitats que descobrirem en el reportatge següent.