Ona Gonfaus i macarrons amb bolets i botifarra. Un plat senzill però ben bo, i dels preferits de l'Arnau (tot i que els bolets, precisament, no convencen a l'Ona!) A banda de bolets, també parlem d'exàmens i de la por als ganivets!
L'Abril Cols té el coulant al capdamunt del podi de les seves postres preferides, i l'Arnau s'enfronta, per primera vegada, a aquest plat. Mentre cuinen, l'Abril explica que va estudiar esport, va ser entrenadora de patinatge i li encantaria fer de mestra de nens!
La Berta, ja ho sabeu els que la coneixeu, no sap estar-se quieta. És una imparable i a més, té les idees molt clares i sap on vol arribar. Com qui ni vol la cosa, ens ha deixat anar el seu gran somni professional mentre fèiem la carbonara. I no es queda curta! Fa tantes coses que durant la recepta, li ha sonat l'alarma de la reunió del Loft diverses vegades. I sabent que havia de sortir corrents per arribar a temps al programa, us confessem que ha vingut preparada. La Berta, atenció, és l'única de tots els convidats de Xef Marín, que ha vingut amb taper per sortir d'aquí amb el dinar fet!
Guillem Viladoms i ous turcs. Des que viu sol que ha hagut d'espavilar-se a la cuina, però clarament no és el seu fort. El Guillem ens ha confessat que, com a molt, arriba a cuinar-se un sandvitx, una sopa o una pizza. De fet, una de les últimes vegades que es va proposar fer la massa de la pizza, no va calcular bé els temps de la recepta i va haver d'esperar fins a les quatre de la matinada per menjar-se-la. Però Guillem ben fet, tu a poc a poc i bona lletra! El repte que li proposa l'Arnau són uns ous turcs. Aconseguiran menjar-se'ls a temps? Pista: el Guillem no té un master en pelar ous i el tio va picant-ne mentre fan la recepta.