Des de pastes fins a sopes, des d'aperitius fins a àpats gurmet de cinc plats. A la cuina del Mariner of the Seas s'elabora tota mena de menjar, i el vaixell ha d'estar totalment proveït abans de sortir del moll de Singapur. En quatre dies al mar fan servir, per exemple, 4.800 quilos de pollastre i 33.000 quilos de fruita i verdura. Han d'alimentar uns 3.800 passatgers i tota la tripulació! I un cop a alta mar, ja no hi ha marxa enrere.
Chong Pang Nasi Lemak ha estat un nom molt conegut a Singapur, des que el restaurant es va obrir l'any 1973. Ara és un dels principals elaboradors de "nasi lemak" de Singapur i, no obstant això, continua sent una humil empresa familiar. Com aconsegueixen fer funcionar el negoci gairebé les 24 hores del dia, els set dies de la setmana i fent més de 2.000 racions al dia sense perdre el seu toc casolà característic? La Greta coneix un dels seus millors seguidors, i ajuda la família a elaborar 250 quilos de pasta de bitxo.
Com és possible que 60 persones facin 60.000 magdalenes, 30.000 entrepans i més de 10.000 pastissos de formatge en un mes? Això equival a un pastís de formatge cada minut! L'empresa Foodgnostic de Singapur subministra postres, pastissos i entrepans a grans cafeteries i restaurants utilitzant la tecnologia de cocció més innovadora que hi ha. De cara a l'Any Nou xinès, la Greta tasta els seus millors pastissos.
Cada any, la temporada de festes implica una autèntica bogeria per al personal de cuina d'una de les marques hoteleres més grans del món. 300 troncs de Nadal i 250 galls dindis són només una part del que es necessita per alimentar milers d'hostes a l'hotel Four Seasons de Singapur. I, a sobre, en ple Nadal, Cap d'Any i Any Nou xinès obren un restaurant nou! I això representa un repte comparable al de gestionar la cuina d'un hotel!