Els que heu entrat avui al tv3.cat haureu vist que el portal ha canviat de cara. I no només això. El web de Televisió de Catalunya enceta nova etapa amb un disseny més lluminós i amb una oferta de vídeos més àmplia i de més qualitat. El nou tv3.cat aposta per la tecnologia Flash Vídeo -la mateixa que fan servir llocs de referència com YouTube- en substitució de Windows Media Vídeo, una opció que permet més compatibilitat amb diferents plataformes i un visionat més àgil. Els usuaris poden, així, mateix, construir la seva pròpia llista de vídeos preferits, enviar-los als seus amics o escriure-hi comentaris. També s'han habilitat accessos ràpids per a agregadors de continguts (Del.icio.us, Technorati o Menéame, entre d'altres) i per subscriure’s per RSS o podcasting als programes que es desitgin. Així l’usuari podrà conèixer de manera instantània quan es publica un vídeo nou del seu espai preferit.

El nou estil gràfic del portal abandona el to gris de l’anterior i aposta decididament per la imatge i pel color blau, un dels que identifiquen la Televisió de Catalunya. A la plana principal s’hi pot trobar un destacat de gran tamany, que permet veure vídeos promocionals, així com un reproductor de vídeo amb les millors peces del dia.

El portal manté com una de les prestacions més destacades el servei 3alacarta, que amb més de 50.000 vídeos és un arxiu exhaustiu de tot el que ha emès la televisió de Catalunya al llarg dels seus 25 anys d'història.