Digueu-ne com vulgueu: "C", de "connectats". O "Z", per seguir amb la progressió alfabètica de les darreres generacions X i Y. Ho trobareu escrit de les dues maneres. I es refereixen al mateix sector social, que dia a dia va guanyant protagonisme a la nostra societat.

Es tracta dels primers "nadius digitals", aquells nois i noies nascuts a principis de la dècada del 1990 i que han viscut sempre amb mòbils, connexió a internet, ordinadors i altres avenços tecnològics que els nostres avis no podien ni somiar. A poc a poc conquereixen espai en mitjans de comunicació generalistes, especialitzats i, sobretot, en consultores diverses i estudis de màrqueting, signe que la seva importància va en augment.

Pensem-hi. És la primera generació que té un punt de vista del món com un tot interconnectat, on la informació circula de manera instantània i pots sentir-te més a prop d'una persona que viu a l'Argentina que del teu veí. La seva manera de treballar, la seva manera d'entendre les relacions socials, els seus valors, la seva manera de viure poden representar el salt intergeneracional més gran que hem viscut des de la Revolució Industrial. Ells seran els protagonistes de la propera revolució. I ja són aquí.