Els seguidors barcelonins d'Apple esteu d'enhorabona. El 4 de setembre la marca de la pometa obrirà la seva primera botiga oficial a Espanya. Concretament al centre comercial la Maquinista, de Barcelona. L'enllaç al web ens arriba via L'home dibuixat, que es fa ressò del "tweet" d'Albert Cuesta anunciant el seu article al blog Canal PDA.com

Pels amants de la competència Barcelona-Madrid, cal dir que la botiga de la capital espanyola no obrirà portes fins el dissabte 11 de setembre, una data emblemàtica tant a Catalunya com als Estats Units. També serà a un centre comercial, en aquest cas el Xanadú.

Respecte a la botiga de La Maquinista, serà molt semblant a les que Apple ja té arreu del món. AppleWeblog ens llista els serveis de què disposarà. I coincidim amb Alt1040 en destacar quines ens semblen més significatives:

- El Genius Bar: un bar sense begudes, però amb una persona experta a l'altra banda de la barra. Hi pots seure i plantejar els teus dubtes sobre tots els productes i serveis d'Apple. Atenció personalitzada al llarg de deu minuts, en teoria.

- Accés lliure i sense límit de temps a tots els productes de la casa. Ideal per provar totes les prestacions i decidir si, més enllà del disseny exterior, aquell aparell compleix o no les nostres expectatives i necessitats.

- Atenció "one-to-one": un complement al Genius Bar. Si hi compres el teu primer Mac, iPad o iPhone i necessites assessorament, tens dret a unes sessions de formació individualitzades amb un especialista de la botiga.

Sembla que Barcelona es convertirà, almenys per un dia, en "Maccelona".