Sí, ja sabem que Apple té pràcticament llesta una evolució del seu exitós iPhone. Però no en sabíem les característiques tècniques ni quina aparença tindria. El prestigiós blog de tecnologia Engadget ha sorprès tothom publicant les imatges d'un suposat iPhone 4G que algú s'hauria oblidat a un bar de San José, a Silicon Valley.

Evidentment, ningú s'oblida un aparell d'aquestes característiques a un bar, i menys dins d'una caixa d'un iPhone 3G, com assegura Engadget. El recurs per ocultar la filtració sembla evident. Sigui com sigui, i amb les reserves que mereix un rumor d'aquestes característiques, nombrosos mitjans especialitzats han seguit l'estel·la d'Engadget hi han publicat les imatges, que podeu veure aquí.

Les fotos, de les quals també es fan ressò Gizmodo i Cnet, mostren un aparell amb una càmera frontal, 80 Gb d'emmagatzematge, botons de volum i d'encesa metàl·lics, una pantalla més petita que la del 3G però amb més resolució i una targeta Micro-SIM (com la de l'iPad), en lloc de SIM.

Serà el nou iPhone? Sembla que tan sols haurem d'esperar fins a l'estiu per saber-ho.

Actualització: Gizmodo, que és qui originalment va publicar la notícia, no Engadget, explica aquí com va anar la presumpta pèrdua i posterior troballa. L'enginyer d'Apple que el probava se'l va oblidar en un bar on estava prenent unes cerveses en motiu del seu 27è aniversari, afirmen.