Després de quatre dies enfonsats en un mar de gadgets, els organitzadors de la Conferència d’Electrònica de Consum han aplicat criteri i ens han presentat, a la fi, la seva selecció de meravelles. El gran premi ha estat per a un televisor que permet 3D, la Panasonic VT25 Series. Si heu vist "Avatar", podeu fer-vos una idea de què significa això..., però esclar, ara cal que es produeixi (i es vengui) material audiovisual a l’alçada: retransmissions esportives, pel·lícules, jocs. I de les ulleres, de moment, no ens en salvem.

El vot popular ha tingut un caire més pràctic i ha guardonat l’Intel Wireless Display, una tecnologia que ens estalviarà antiestètics cablejats creuant el menjador i que connectarà sense fils el nostre portàtil amb nou Core Intel amb el televisor.

I mentre es repartien els premis oficials, a la remor de fons del CES un altre giny monopolitzava les converses: les Tablets, o més concretament, les Slates. Sembla que el 2010 serà l’any d’arrencada d’aquests dispositius, que combinen les funcionalitats d’un portàtil i un lector digital amb l’aparença d’una "pissarra" gràfica. Són tàctils, potents i desitjables. Algunes empreses ja estan desenvolupant els seus productes per adaptar-s’hi (no us perdeu aquests vídeos), i la rumorologia diu que Apple, mestre de l’objecte desitjat, prepara els seus exèrcits de mercadotècnia de cara a finals de gener. Anirem fent guardiola.(Clica "Veure més" per més vídeos)