#verdcelalcat
El concert del proper dia 27 de Maig al CAT de Gràcia, Barcelona, on VerdCel cantarem Raimon amb el seu treball ‘PetjAdeS’, serà retransmès via twitter. Així és que VerdCel fa un passet més per entrar-hi a la xarxa.

Tot aquell que vulga podrà participar-hi des de ja amb el hashtag #verdcelalcat.


Els dies previs i el mateix dia del concert; si assisteixes al concert, pots comunicar les teues impressions, allò que cregues i compartir-ho amb la resta, aportant així la teua visió a la retransmissió global del mateix. Si en canvi no pots vindre, podràs seguir el concert i tot el que l’envolta igualment pel twitter i amb aquest hashtag #verdcelalcat.

Internet i les seues eines ens proporcionen una major comunicació amb el públic a través del que s’anomena el 2.0, sobretot perquè possibiliten el seguiment més directe, una ampla participació i la interacció amb vosaltres.

VerdCel des de sempre ha cercat aquest punt de trobada, entre obra i persones, l’escenari i el pati de butaques, una proximitat que propicie la comunicació, perquè hi arriben més enllà les cançons, l’intercanvi en definitiva, de missatge, valors, estètiques, emocions, sensacions.

Per exemple diem que PetjAdeS és un espectacle multidisciplinar, musicalment emotiu i contundent, i on s’ha donat cabuda a disciplines com el “videojocking” o l'acció, convertint els seus concerts en un esdeveniment audiovisual en perfecte equilibri, on els verdaders protagonistes són la comunicació i la interacció amb el públic.

Endavant doncs la comunicació 2.0 amb el coixinet #verdcelalcat!

uS esperem!

+info del concert: Div. 27M 22h VerdCel al CAT de Gràcia, Bcn (8€ entrades anticipades)