Categoria: General
Escrit per: VerdCel
Aquest Nadal pots aconseguir tots els nostres treballs a preus molt econòmics. Començarem el 2012 preparant les cançons del nostre nou projecte i enllestint les il·lustracions del còmic que, com sempre, l’acompanyarà. Volem acabar l’any aturant-nos en el camí i recordant amb tu les cançons de On està el lloc?, PaisViatge, Sàmara i Petjades que ens han dut fins ací. Esperem que t’agraden les nostres propostes: aquest Nadal, regala VerdCel.

Ofertes vàlides fins al 8 de gener de 2012

Participa en el sorteig d’un lot amb tots els nostres treballs.Fins el 22 de desembre.

Tens tota la informació del Concurs i dels Lots de la Botiga a: VERDCEL.COM
http://www.verdcel.com
Categoria: General
Escrit per: VerdCel
treball en equip
És dilluns de setembre, començament de curs i temps per encetar nou treball.


Tot just hui, dilluns 12 de setembre, VerdCel comença a fer les primeres passes de pre-producció pel que serà el seu quart disc. Des de l’abril alfOnS Om ha estat treballant intensament, embastant les cançons candidates a formar part d’aquest nou treball, a partir de textos i anotacions musicals que s’han anat dipositant al peu d’aquest període. Després del darrer treball PetjAdeS (clip ‘Treballaré el teu coS’) fet amb la base de les cançons de Raimon tenim moltes ganes per treballar amb lletres, melodies i cançons de VerdCel i molta il·lusió per ensenyar-vos-en els resultats. Tenim entre mans cançons que ens parlaran del final d’allò que va ser i ja és obsolet, i el principi i l’esperança del que està per vindre.

CLICA ACÍ PER LLEGIR LA RESTA DEL POST

18/05/2011: #verdcelalcat

Categoria: General
Escrit per: VerdCel
#verdcelalcat
El concert del proper dia 27 de Maig al CAT de Gràcia, Barcelona, on VerdCel cantarem Raimon amb el seu treball ‘PetjAdeS’, serà retransmès via twitter. Així és que VerdCel fa un passet més per entrar-hi a la xarxa.

Tot aquell que vulga podrà participar-hi des de ja amb el hashtag #verdcelalcat.


Els dies previs i el mateix dia del concert; si assisteixes al concert, pots comunicar les teues impressions, allò que cregues i compartir-ho amb la resta, aportant així la teua visió a la retransmissió global del mateix. Si en canvi no pots vindre, podràs seguir el concert i tot el que l’envolta igualment pel twitter i amb aquest hashtag #verdcelalcat.

Internet i les seues eines ens proporcionen una major comunicació amb el públic a través del que s’anomena el 2.0, sobretot perquè possibiliten el seguiment més directe, una ampla participació i la interacció amb vosaltres.

VerdCel des de sempre ha cercat aquest punt de trobada, entre obra i persones, l’escenari i el pati de butaques, una proximitat que propicie la comunicació, perquè hi arriben més enllà les cançons, l’intercanvi en definitiva, de missatge, valors, estètiques, emocions, sensacions.

Per exemple diem que PetjAdeS és un espectacle multidisciplinar, musicalment emotiu i contundent, i on s’ha donat cabuda a disciplines com el “videojocking” o l'acció, convertint els seus concerts en un esdeveniment audiovisual en perfecte equilibri, on els verdaders protagonistes són la comunicació i la interacció amb el públic.

Endavant doncs la comunicació 2.0 amb el coixinet #verdcelalcat!

uS esperem!

+info del concert: Div. 27M 22h VerdCel al CAT de Gràcia, Bcn (8€ entrades anticipades)
Categoria: General
Escrit per: VerdCel
Entrades Anticipades a Atrápalo.com i Punts de Venda
A un espai tan encisador i emblemàtic com és el CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) de la Vila de Gràcia es presentarà aquest espectacle de Cançó amb projeccions, PetjAdeS, on VerdCel canta Raimon. Un concert molt especial que explora els paratges, els diferents estats de l'ànima que tan bé saben recollir les cançons; un homenatge a l'ofici d'escriure'n a partir d'una posada en escena en perfecte equilibri, entre música, projeccions - també realitzades en directe- i interpretació, que traspua poesia de March, Espriu i el propi Raimon.


Cançons que formen part de la nostra memòria col•lectiva, que ara, de la MÀ i de la VEU de VerdCel reviscolen de manera molt especial en aquest espectacle potent i encisador.

Entrada a Taquilla 10€. 8€ Anticipada. 5€ Socis del CAT.

- Entrades Anticipades On line (8€): http://www.atrapalo.com

- Entrades Anticipades a Punts de Venda (8€):

*.- La Torna de Gràcia.
Horari: Dill-dij: 19h-23h. Dv-diss: 18h-1h
Sant Pere Màrtir 37, 08012.

*.- Terra Escudella de Sants.
Horari: Dill-div: 9h-00h. Diss: 17h-1h
Premià 20, 08014.

*.- Partisano a Ciutat Vella.
Horari: Dll-diss: 16.30h-20.30h
De les Sitges 8, 08001.

*.- L’Espiga de Les Corts.
Joan Gamper 30, 08014.
Horari: 10h-14h i de 17h-21h.

*.- CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) de Gràcia. Horari: Dill-div: 11 -14h i 17-21h. St. Antoni, 6-8, 08012.
Categoria: General
Escrit per: VerdCel
De colors una ciutat, de dia tota ella encesa per la claredat d’un sol que amara, i els verds a la vora. Persones amables, de les que et miren als ulls, ulls de bondat que conviden a endinsar-te en aquell país de meravelles, explorar una per una les arrels dels instruments que ara ressonen en la nostra música i també d’orient, paisatges i escriptors, escriptors i paisatges.Vestigis alhora d’identitats manllevades, es repeteix el cas de l’oprimit i el foraster, esglésies contraposades que enfronten molt més que les seues façanes, però finalment una història que va reeixir de la submersió de les aigües del suposat regnat ‘unit’.

Se’ns recorda, passejant pels seus carrers, conversant amb els seus residents, que nosaltres com a poble tenim molt per recórrer, que el nostre és molt més gran i viu del que ens volen fer creure, i que també patim grans pèrdues dissolts en la mediocritat, les mitges veritats dels avenços dels darrers temps i el banal mestissatge de la metròpoli, que lluny d’estar al servei, ens engoleix.

Visualitzem que la lluita i la perseverança ha de ser per la llibertat, per la No dependència, però també per farcir de contingut la nostra independència, amb un model social just i verd. Visualitzem que en aquest país nostre, cada dia més, ha de córrer a les seues venes la nostra llengua, i que alhora aquesta en siga plena de vitalitat.

08/04/2011: Els mitjans

Categoria: General
Escrit per: VerdCel
El fet de mostrar-se naturalment i confiada, connectant camps que de vegades se suposen tancats, uns respecte als altres, fa que reapareguen nous espais i que s’articulen sentits que ja començàvem a oblidar-ne les seues propietats, i perdem una miqueta l’engarrotament d’aquest món tan forçadament uniforme.

La interacció entre disciplines i també entre contingut i estètica, a través d’una mica d’atreviment i tenacitat, ens permeten obrir-nos, aportant-nos nous valors, ventalls de color i una nova profunditat que ens reubique definitivament. Ens permet al cap i a la fi cercar l’essència, el que ens mou, ens estimula per fer coses diferents; els mitjans en aquest sentit són això, mitjans, per arribar-hi al fons de la qüestió.
(PER SEGUIR LLEGINT LA RESTA DEL POST CLICA ACÍ:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/194218)
Categoria: General
Escrit per: VerdCel
Al nostre àmbit intern ja ve d’antic aquest intent constant de divisió que en els darrers temps de les autonomies s’ha agreujat tant. Actualment, amb el tancament de Tv3 al País Valencià per part del des-Govern i l’assetjament constant a les entitats que treballen per la cultura i la llengua des d’ací, el perill es mostra més latent que mai, així com l’evidència i la força de resposta que es pot generar.

Només dir que entre tots/es seguim embastant amb agulla tenaç i atrevida, amb fil tendre i honest, l’àmbit natural que tant volen esgarrar. Que circule lliure allò que és lliure, que no ens tanquen la boca. Treballem junts doncs, des d’ací i des d’aquí, des de l’espai comú. Trenquem provincianismes, existents tant aquí com ací; cerquem complicitats. Per finalment REPUNTAR.

(PER SEGUIR LLEGINT LA RESTA DEL POST CLICA ACÍ:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/192942)
Categoria: General
Escrit per: VerdCel
Per llegir tot el post ves a: http://blocs.mesvilaweb.cat/verdcel
Amb tot el seguit de peus nus amb qui hem fet pinya, comencem a caminar plegats, ens acostem a un monticle de sabates velles, remenem una miqueta i ens disposem a vestir-los, un a un.

Abans però, VerdCel volem fer una ullada al prestatge de collita pròpia; hi trobem discos ben variats. Em sembla que ens entretindrem un poquet. Mirarem d'ordenar-los en funció d’això mateix, cadascú segons va sorgir i quin era el seu paper.
... ... ...
(PER SEGUIR LLEGINT LA RESTA DEL POST CLICA ACÍ:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/189358 )
Categoria: General
Escrit per: VerdCel

I amb els peus descalços encara, des de la frontissa que passa pàgina d'un any passat al nou que comença, continuem caminant, sense anar gaire lluny.

Bo, potser sí en la distància de quilòmetres, però sembla que pels racons també reals de l'ànima, pugem dos carrers, pel Guinardó amunt, girem cap al Carmel i de sobte amaneixem al Partidor del nostre poble Alcoi.


D'entre les runes del que va ser aquell centre industrial i pioner, en un solar de façanes caigudes, trobem altres peus companys, vells amics, coneguts d'una ciutat que es veu a ella mateixa com a un poble; peus també nuus, caminant, cercant complicitats, com ho han fet sempre els avantpassats d'aquest lloc, entre muntanyes majestuoses i alhora hostils, lloc emprenedor, sabut , convuls i enginyós, però de fa un llarg temps en reposada decadència.

Tot i així igualment batega, com batega el cor de les serres que ens envolta (pels qui hi resideixen i pels qui tenim l'origen ben ancorat allà); sempre hi arriba una revolta, en aquest cas cultural.

En som sis propostes musicals i artístiques que pertanyem a un generació i que al llarg del nostre camí hem anat teixint llaços, barrejant, col·laborant i, com no, desenvolupant-nos cadascú per la seua banda: inquietuds i projectes propis. I en aquest moment decidim fer un rogle conjunt i fer-nos una polaroid, amb una mostra de cadascuna de les propostes, que reflecteix alhora una diversitat manifesta i un esperit compromès.

El resultat és, dins el que és la contracultura pròpia i d'arreu, un treball, amb Cd i Espectacle conjunt: 'Música de telers'

Música de telers (Alcoi*)

VerdCel, Hugo Mas, Batà, Arthur Caravan, Pelandruska i We Are Not Brothers.Tots ells han elaborat un Cd i han bastit un espectacle musical conjunt per presentar els seus projectes, sis maneres d’entendre la música des de sis estils que conreen la cançó d’autor, el pop, l’indie-rock, el folk i la música electrònica.

‘Música de telers’ recupera el segon vers de la cançó d’Ovidi Montllor ‘El meu poble Alcoi’, i destil·la, malgrat tots els canvis soferts - local i globalment - l’essència de la ciutat pretèrita, beu del que ara viu, i es projecta cap al futur, més enllà de les muntanyes que clouen el paisatge. Aquell Alcoi que no tornarà, però tampoc desapareixerà mai.

Així 'Música de telers’ és un disc recopilatori, distribuït amb el núm. de Gener de 2011 de la revista Enderrock, i serà presentat en directe a Barcelona (9 d'Abril i dins el BarnaSants, a la Sala Nau Ivanow), a Alcoi (28 d'Abril al Teatre Calderon), així com a València i altres punts del nostre territori.
Categoria: General
Escrit per: VerdCel
La resta del post a: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/185353
Trobe que hui és un dia especial, un dia com de punt d’inflexió. Sabent de la continuïtat del temps, dels objectius i de la vida, hui senzillament em sembla un dia frontissa, si més no simbòlicament, entre el temps que portem a les esquenes, d’aquest costat de la porta, i de la porta cap enllà, dels temps que vindran.

Darrerament VerdCel hem fet inventari a fons, a l’habitació d’internet (http://www.verdcel.com), hem recollit trastos, hem netejat en profunditat, hem muntat algun moble nou, hem renovat els prestatges, molts dels llibres, alguns de vell (que sempre donen bon resultat i els tenim infravalorats), d'altres completament nous i hem obert un espai recentment: la Botiga de VerdCel.

(PER SEGUIR LLEGINT LA RESTA DEL POST I ALTRES PUBLICATS, CLICA ACÍ: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/185353 )