Demà s’acabarà “Ventdelplà”. Serà el moment de dir adéu a en Ramiro, la Marcela, en Paco, en Llibert, la Dora, la Berta, la Isona, en Monràs, l’Àlex, la Clàudia, l’Alícia, en Jordi, la Nuri, en Sergi, en Biel, en Roger, la Gemma, l’Alba, la Raquel, la Mònica, en Rafa, en Jaume, la Isabel, en David, en Julià, la Teresa....i a molts més.
Des d’aquell 15 de febrer del 2005 en què els vam deixar entrar a les nostres cases, fins demà, han passat moltes coses. Moltes, ja ho sabeu.
Amb algunes hi heu estat d’acord, amb d’altres, no tant. Heu estimat els protagonistes... o no. Tots hem rigut i plorat amb ells. Ens hem cansat de les seves bajanades i les hem enyorat. Fins i tot, alguns cops hem tancat el televisor dient que no els volíem veure més... i el diumenge següent ens hem tornat a asseure davant la tele per seguir les seves històries. En definitiva, han format part de les nostres vides i els trobarem a faltar, sens dubte.
Però la porta s’ha de tancar.
Aquests dies estem llegint molts comentaris en què ens expliqueu que ha estat la sèrie per vosaltres. Ens heu dit que, a l’hora del pati, us reuníeu uns quants per comentar el capítol del dia anterior. Que quan s’acabava la sèrie corríeu al telèfon per trucar a la mare i comentar-ho. Que ara, això ho havíeu de fer amb el pare, perquè ella ja no hi era... Que us dieu Biel o Gemma o Nuri, com els vostres personatges favorits i que, per això, no els podreu oblidar mai.
Són tants i tants els comentaris, tantes les mostres d’afecte cap a la sèrie, que sereu vosaltres qui tancareu aquest blog.
Aquest és el penúltim escrit que fem. L’últim l’escriureu vosaltres. De fet, ja ho esteu fent a la web. La setmana que ve farem un recull dels comentaris més entranyables i significatius, i direm adéu definitivament.
Demà podrem veure com acaba la sèrie. Ens pregunteu què passarà... doncs, com dieu vosaltres mateixos, passaran les coses que passen a la vida real: uns marxaran, altres arribaran, plorarem, riurem...i la vida continuarà.
Molts ho heu dit també: rés és per sempre.
Per tant, seguidors i amics de Ventdelplà: gràcies per haver estat aquí tots aquests anys, ha estat un plaer... i a reveure!!!