Gent que va. Gent que ve. La setmana passada vam deixar un Enric trist i solitari que marxava de Ventdelplà després de trencar amb la Mònica. Aquest diumenge, però, estarà ple de tornades. Algunes de gent que es quedarà al poble...d’altres de persones que ja no hi tornaran més.
Ara bé, el gran protagonista del pròxim capítol serà, sens dubte, l’amor. Podrem veure una de les escenes més esperades i demanades de la temporada!!!! Us podem dir que tindrem emoció, romanticisme, alegria, festa... tot el que s’espera d’una ocasió com la que –per fi!- viurem. Segur que sabeu de què us parlem, oi?
Doncs no us penseu que tindrem amor només per una banda. No, no. Atenció perquè hi ha una història que neix i una que es tanca definitivament!!!! Us donarem una petita pista: dues botigues en seran testimoni.
I ja per acabar de dir-vos que no tot seran flors i violes... La Teresa i en Julià no passaran pel seu millor moment...I tot plegat, dos capítols abans d’acabar la sèrie. De veritat que us perdreu el capítol 363? No podeu....