Avui és dissabte. Només queda un dia per tornar a veure la nostra sèrie favorita, oi que sí? A més, aquest serà un diumenge ple de coses bones, com ara tornar a veure molts amics. Recordeu que, a més de nosaltres, tornarà “TVist” i que just després de l’emissió del nou capítol de “Ventdelplà” podreu tornar a veure el començament de temporada d’“Infidels”. Que bé!!!
Però passem al que ens interessa. A veure..., només queden cinc capítols que prometen ser molt intensos. Voleu saber què passarà? Segur que sí... Doncs, més que no pas nosaltres, val més que ens ho expliqui una de les guionistes de la sèrie. Aquesta petita, però esclaridora, entrevista potser ja l’heu vista alguns de vosaltres, perquè un dels seguidors de la sèrie la va trobar fa dies (gràcies, Òscar!!!) i la va penjar..., però com que no tothom llegeix els comentaris, pensem que val la pena donar-lo a conèixer des d’aquí.
Per tant, seguidors i seguidores de “Ventdelplà”, us presentem Anaïs Schaaff!!! I, de regal: en el vídeo podreu sentir algunes de les sintonies que hem tingut.
Esperem que amb això es faci més curta l’espera!!!