Divertit, seductor, amable, malvat....Aquestes són algunes de les cares que hem vist de Marc Cartes a totes les sèries de TV3 on ha intervingut. Avui en veurem una altra, la d’en Marc recordant-ho tot i parlant del seu alter ego a “Ventdelplà”, en Julià.

A mitjans dels 90, un noi anomenat Marc Cartes va trencar el cor de mitja població femenina de Catalunya amb el seu rol de bona persona a la mítica “Poble Nou”. Només era el començament d’una carrera on en Marc ha encarnat molts, moltíssims personatges. Des del malvat Slavador Borés de “Laberint d’Ombres” al Julià, veterinari seductor incorregitble de “Ventdelplà”. I tot sense perdre el somriure seductor i sincer que el caracteritza.

Hem tingut l’oportunitat de parlar amb en Marc Cartes del seu pas per les ficcions de TV3, i molt especialment de “Ventdelplà”. Bons records, simpatia i un consell: mireu el vídeo fins el final, perquè en Marc us avança una cosa interessant del futur de la sèrie que pertoca el seu personatge i algú més. Queda dit.