Ventdelplà

29/08/2010: Petit i eixerit

Categoria: Entrevistes
Escrit per: VDP
En Rami no és un home gran. Podríem dir que és més aviat petit...però també molt eixerit! Darrera la barra del Tramuntana o jugant a la botifarra amb els amics, els seus acudits i les seves “sortides” ens fan riure...i no poc! Quan s’ajunta amb en Paco, tremolen fins i tot les arrels de “Ventdelplà”!!!.
En Boris, en canvi, sembla més tranquil, i us podem dir que ho és. Si el voleu descobrir, només heu de veure l’entrevista que teniu a continuació. Hi parla en Boris Ruiz però potser, al darrere...trobareu en Rami!


.
Categoria: Entrevistes
Escrit per: VDP
Ja estem a punt d’acabar el capítol dedicat a les entrevistes. Només en queden un parell!! I quan s’acabin us podrem oferir la sorpresa en què estem treballant...bé, de fet en les dues sorpreses que estem preparant per setembre. A veure si us agraden.
De moment, però, aquí teniu una xerradeta amb un actor que, realment, ens va sorprendre! Que era encantador ja ho imaginàvem, però us podem assegurar que ni tan sols sospitàvem que era, i és, un apassionat de la comèdia! Us presentem en Pablo Derqui. Esperem que us agradi tant com a nosaltres!


.

15/08/2010: La veu del poble

Categoria: Entrevistes
Escrit per: VDP
Encara que no és del poble, ara mateix, “Ventdelplà” no seria el mateix sense ella. Propera i amable, entre cafès i croquetes, ajuda, aconsella i fa més agradable la vida dels del seu entorn. Tothom coneix i estima la Marcela...però qui és la Isabel Rocatti? En l’entrevista que teniu a continuació, podreu descobrir una actriu que, a més, és tan simpàtica i sensible com el personatge que interpreta! Després de conèixer-la som tant fans de la Marcela com de la Isabel...Segur que a vosaltres us passa el mateix!!

.

08/08/2010: Tendre i divertit

Categoria: Entrevistes
Escrit per: VDP
És grandot, tant per fora com per dintre. O potser més, perquè té un cor que no li cap al pit. N’ha fet de tots colors... però en el fons és sensible i, sens dubte, un home que té cura de la gent que estima.
Parlem, és clar, d’en Paco, un dels personatges més divertits de la sèrie, però també un dels més tendres.
Voleu saber com és l’actor que l’interpreta? Doncs aquí teniu l’entrevista que li vam fer! Esperem que us agradi i us descobreixi coses noves d’en Jordi Martínez!


.
Categoria: Entrevistes
Escrit per: VDP
Continuem amb la sèrie d’entrevistes amb els personatges més entranyables de la sèrie.
Molts de vosaltres ens demaneu que parlem amb actors i actrius concrets. Tranquils que estem treballant per oferir-vos el que voleu i esperem aconseguir-ho!!!
Avui, però, és el torn de conèixer una mica millor Rosa Gàmiz. L’actriu que dóna vida a la Berta. Què en penseu? Realment és com el personatge? Què li agrada? Com passa el seu temps lliure? Tot això... i una mica més, ho teniu tot seguit! Esperem que us agradi!!! A nosaltres ens va encantar, sobretot, la seva tendresa.

.
Categoria: Entrevistes
Escrit per: VDP
Era un nen quan va començar la sèrie, i tots l’hem vist créixer. Com a personatge i com a actor.
Ara és un adolescent amb els problemes que tenen tots, però també amb les alegries que dóna l’edat en què es descobreix la vida.
La seva història d’amor amb la Gemma és una de les favorites de la gent jove que veu la sèrie. I és que coneixem molt bé en Biel, oi? Però sabem qui és en Carlos? En aquesta entrevista ens deixa saber una miqueta més d’ell i dels seus gustos. Esperem que us agradi molt!!!


.
Categoria: Entrevistes
Escrit per: VDP
És ambiciós i té un caràcter de mil dimonis. Ha estat gairebé l’amo del poble, però ara està en hores baixes. Sembla que res li surt... les granges, el matrimoni... tot el que tenia li va malament...En Monràs ho perdrà tot? Podrà recuperar-se? L’actor Pep Cruz ens explica a continuació què fa, com viu i, també, com veu el seu personatge a “Ventdelplà”. Curiosament, és un dels “dolents” de ficció més estimat pels espectadors... Vosaltres, què en penseu?

.
Categoria: Entrevistes
Escrit per: VDP
És guapo, amable, simpàtic i la Isona pensa que és el xicot perfecte. Aquest psicòleg jove i competent és interpretat per Llorenç Gonzàlez, un actor que s’ha mogut més en el món del teatre, però que s’ha adaptat perfectament a les exigències del treball a la televisió.
Us oferim una petita entrevista que li vam fer, en què ens explica qui és l’Àlex, però sobretot com pensa en Llorenç.
Ah..., i com sempre, respon a les vostres preguntes. Aquest cop teníeu curiositat per saber una cosa relacionada amb la seva manera de vestir... Si voleu saber de què parlem, no us podeu perdre l’entrevista que teniu a continuació.
Esperem que us agradi. I, com sempre, que ens expliqueu què us sembla en Llorenç i el seu personatge!!!


.

14/04/2010: Isona s’ha fet gran

Categoria: Entrevistes
Escrit per: VDP
Georgina Latre és una de les actrius que està a la sèrie des de el primer moment. En aquests anys de donar vida a la Isona, la filla gran de la Teresa, ha passat de ser una nena a convertir-se en una dona adulta, madura i fantàstica.
La Isona va créixer i la Georgina també. Avui en dia és una de les actrius més rellevants del nostre panorama artístic però, sobretot, és una dona propera i amable!!!
Aquí la teniu fora de les càmeres... esperem que us agradi molt!!!.

07/04/2010: Un home encantador

Categoria: Entrevistes
Escrit per: VDP
És un dels personatges més estimats de la sèrie. A poc a poc s’ha anat fent un lloc important al poble. Ara mateix és un dels puntals de “Ventdelplà”..., i com a actor és un dels més reconeguts del país. A més, i per si fos poc, és un director de renom. De qui parlem? És fàcil, oi? És clar..., a continuació podeu veure l’entrevista que hem fet a l’Abel Folk. En Jordi!!!! Esperem que us agradi i que ens doneu la vostra opinió. Com sempre, esperem els vostres comentaris!!!

.
  Anterior

© 2007 Televisió de Catalunya, S.A. · Avís legal · Segell de qüalitat · Atenció a l'Audiència