Una mà de contes us presenta una proposta dedicada a un tema que ens interessa a tots: l’assetjament escolar. Destinada a tots els públics --petits, grans, famílies, mestres...--, aquesta producció ha comptat amb l'assessorament del Departament d’Ensenyament. A més de cinc contes centrats exclusivament en aquesta temàtica, també podreu accedir a una selecció de títols de la col·lecció del programa, on apareix el tema de l'assetjament d'una o altra manera. Així mateix, us facilitem documentació sobre la metodologia de treball utilitzada.

https://www.ccma.cat/tv3/super3/contes-per-parlar-dassetjament/en-fullaraca-un-monstre-molt-tendre/coleccio/14010/5787192/


Amb guió de Teresa Duran i il·lustrats per Pere Puig, aquests nous capítols inspirats en la literatura infantil i en els contes populars recreen alguns dels conflictes mes freqüents en les situacions d’assetjament. Prenent com a referencia el psicòleg noruec Dan Olweus --pioner en l’estudi d’aquet tema--, l’equip del programa ha fet servir el seu Cercle de l’Assetjament Escolar com a model per elaborar l’estructura dramàtica de cada un dels contes.