A partir del 14 de setembre, dia d’inici de les classes, i al llarg del curs 2015-2016, el canal Super3 emetrà dos capítols diaris d’Una mà de contes, tots els dies lectius, de dilluns a divendres a les 12:05.

Les emissions es fan dins la franja en anglès que el canal Super3 va posar en marxa el curs passat per fomentar l’ús d'aquest idioma. Des d’un primer moment, el web d’Una mà de contes es va sumar a aquesta iniciativa i va elaborar un apartat específic: DRAW ME A STORY: Una mà de contes en anglès, per tal que servís com a eina per a alumnes, mestres, famílies i públic en general per reforçar l'aprenentatge de l'anglès, a l’escola i a casa.Als últims mesos s’han dut a terme versions en anglès de nous capítols del programa, que s’emetran pel canal Super3 i es recolliran també dins del web, que veurà ampliada d’aquesta manera la ja rica oferta de contes disponibles en anglès.

De manera que esteu convidats a gaudir i aprendre amb Els tres porquets (The Three Little Pigs), La Ventafocs (Cinderella), El sastre valent (The Brave Little Tailor) El Patufet (Tiny Tom), La caputxeta vermella (Little Red Riding Hood)... i molts altres contes que us sorprendran de nou en escoltar-los en un idioma diferent del que esteu acostumats a usar.