Més d’un miler de nens i nenes van participar en les propostes de l’estand d’Una mà de contes a la Festa dels Súpers celebrada els dies 25 i 26 d'octubre
Volem donar les gràcies a tots els participants en el taller d'Una mà de contes per aprendre a organitzar, carregar i col·locar bé la motxilla.

Amb la vostra col·laboració heu contribuït al fet que els nens i les nenes que cada dia fan la motxilla per anar a l'escola puguin tenir una vida més saludable. Explicar contes no és només una manera de tenir entretinguts els nens. Els contes ens ajuden a entendre les coses i a poder-les explicar i compartir amb els altres. I saber-se cuidar un mateix és potser la més important.Al llarg dels dos dies de la Festa, es van registrar més de set-centes entrades a la balança que ens deia si havíem carregat el pes correcte a la motxilla. Es van fer més de mil fotos (que aviat penjarem al web) per comprovar que la motxilla estava ben posada a les espatlles...

I es van fer més de cent dibuixos sobre motxilles:

A l'estand també es va poder gaudir d'un espai de lectura ple de contes il·lustrats cedits per diverses editorials a les quals fem extensiu el nostre agraïment: Editorial Barcanova, Editorial Combel, Editorial Casals, Editorial Juventud, Editorial Takatuka, Editorial Estrella Polar i Edicions Sd.

Finalment, si voleu més informació sobre el tema podeu contactar amb els col·laboradors del taller, sense els quals aquest no hauria estat possible:
... "I al dia següent, per fi, plenes d'il·lusions, les motxilles del col·legi de tots els nens del món es van convertir en unes ales fantàstiques"