Avui m'ha semblat divertit de posar un recull de coses que la gent s'ha inventat o curiositats que he vist en blogs, webs i en general per Internet de The Missing Leech. Si no sóc ningú i no sóc conegut; imagineu el que es deu dir de les bandes i músics famosos.

1. Algú en el seu moment va posar que vaig anar de gira a Austràlia, quan en realitat era Nova Zelanda i ha anat corrent la veu de forma errònia.

2. Un noi de Nova Zelanda al seu blog va catalogar la meva visita per Dunedin com el millor concert de 2009. El que es referia a mi com un músic nascut a Hongria amb sang gitana i resident a Espanya. ¿? D'on ho va treure això. Però va fer-me bona crítica; encara gràcies.

3. Algú en un blog va escriure dient que sóc de Vic, quan realment visc i vaig néixer a Sant Joan de Vilatorrada.

4. A forces llocs es refereixen a The Missing Leech com una banda o formació i fins hi tot un col·lectiu. Sóc una sola persona. És un error comú perquè forces cançons les he gravat en banda i alguna vegada tinc músics d'acompanyament de forma espontània o pactada, però no solen tocar amb mi.


Curiositats:
1. Algú va pagar diners a Last FM perquè se m’associes com a usuari i em reconegués com a músic quan hi haguessin escoltes. No m’ho invento.

2. Algú va fer una crítica d’un concert de l’Oriol Stardust, un bon amic, com si es tractés de The Missing Leech. Jajajaj molt surrealista.

3. Crec que he tocat en alguns dels llocs més curiosos del món: Un restaurant vietnamita a Luxemburg, en una teteria a Berlín, un teatre dins un 3r pis d’un Supermercat a Nova Zelanda i en el mateix país un museu polític a un 12è pis d’un hotel.

4. Hi ha gent que a l’estranger confon “Maurici”, el meu nom, amb “Morrisey” la pronunciació és similar la veritat i el cantant dels Smiths el coneix tothom.

Ja faré una segona tanda d’anècdotes.