El passat dissabte 8 d'agost de 2009, tot i que no era la millor data del món per tocar, el Voilà Cafè-Teatrede Manresa es va omplir.

Tan en Just com jo vam passar-ho d'allò més bé; tot combinant cançons de l'un i de l'altre i on ens feiem coros mutuament.
Va caure "The Flying Nun" el tema que tenim plegats i un tema que en Marc Argelich (Just) ha preparat pel tribut a Daniel Johnston.

Va ser agradable veure tantes cares conegudes i de gent que feia temps a qui els hi havia perdut la pista o que desconeixia, però venien per l'actuació.
Les versions que vaig fer de Lou Reed "Waiting for My Man" i de Ezra Furman"I Wanna Be a Sheep/I Wanna be Ignored" pel que em van comentar, van agradar.

Va ser una petita presentació, no oficial, de l'EP; del qual ja he venut les primeres 15 còpies. La presentació internacional serà divendres al festival del Summer Antifolk Festival i tornant a Barcelona, el 4 de setembre al Bar Macondo.

Els amos de la sala, ens van tractar molt bé, l'únic que ens van comentar que ens allunyem totalment de la seva línia a seguir, que és la de versions suaus de bandes molt conegudes i més com a música de fil musical. Però, van ser d'allò més simpàtics.

Fotos de Manresa Comunik T.V. --- Jessica Vila

null


null


null


null


null