La banda egarenca Guaita’ls, ja ha enllestit el seu segon treball: Malgrat Tot (Temps Record, 2008). El millor ska 60’s i two-tone, reggae, dub i rocksteady en 14 temes que formen el segon disc de Guaita’ls. Aquest proper divendres comença la gira de presentació del nou treball.


Guaita’ls presenta el Malgrat Tot a casa: el concert serà a Terrassa (Vallès Occidental), a la mítica sala Faktoria d’Arts (C/Bruc, 28), divendres 21 de març a partir de les 22:30h, on també es podrà aconseguir en primícia el nou disc. El segon treball de Guaita’ls també es podrà descarregar gratuïtament des del lloc web de Tercera Via (http://www.terceravia.org/guaitals).

Eficàcia skatalítica demostrada

Guaita’ls es mou a ritme jamaicà: ska (des de ska-jazz, a Two Tone fins a ska clàssic), reggae (early reggae, etc.), rocksteady, i ara també en el nou disc influències de ritmes dub. El primer treball, Scooter Riders (Temps Record, 2005), ja mostra la versatilitat d’estils dins l’àmbit de la música jamaicana de Guaita’ls.

Malgrat Tot, el segon disc de Guaita'ls, inclou 14 temes amb títols com Minus One, Malgrat Tot, Somiar-te, La venjança del reggae, Summertime o Vespa Sideral. El nou treball ha estat enregistrat als estudis de TEMPS RECORD (per Josep Roig i Mireia Ruiz) i a EL COBERT (per Quim Serra); i mesclat i masteritzat a TEMPS RECORD.