Fins el mes de setembre el Teatre Lliure no presentarà la totalitat dels espectacles de la temporada 2008/’09, però com que suposo que tenir quatre apunts del que podrem veure la temporada vinent a tothom li desperta la curiositat, doncs... Us faig un tast del que trobarem al Teatre Lliure.
Per inaugurar la temporada, Alèx Rigola ens muntarà un espectacle absolutament vigent que està trencant el rècord aconseguit al West End de Londres, a Broadway. Es tracta de "Rock'n'Roll", una obra de Tom Stoppard que ens parla de tres personatges que representen tres generacions, i fins aquí puc llegir, de moment. Més coses. Una de les obres més conegudes de Doris Lessing és "Play with a tiger", de 1963, una obra que parla d'un matrimoni que pertany a la societat emergent de la postguerra mundial, i que dirigirà Carlota Subirós.

"Rock'nRoll" de Tom Stoppard

Una bona notícia: pels vols de Nadal, tots aquells que no vau poder veure "La forma de les coses", de Neil Labute, un dels èxits de la temporada, ho tindreu resolt perquè tornarà a l'Espai Lliure, i l'altre èxit, en aquest cas, a la sala Fabià Puigserver, "Coral romput", de Vicent Andrés Estellés, també tornarà al Lliure. "L'home coixí", de Martin McDonagh, dirigit per Xicu Masó; Carles Alfaro dirigint Francesc Orella en un Harold Pinter, "Traïció"; Mal Pelo, i Gelabert-Azzopardi són els bon auguris que ens planteja el Lliure per la temporada que ve.

"L'home Coixí" de Martin McDonag
"L'home coixí" de Martin McDonag la dirigirà Xicu Masó

L'autora anglesa Doris Lesing
"Play with a tiger" un obra que dirigirà Carlota Subirós.