Decididament ja tinc ganes que arribi el dia 12 de juny per anar al Teatre Nacional de >Catalunya i veure un gran espectacle de ballet amb una gran companyia europea. El Ballet Preljocaj, que ens presentaran "Les 4 saisons..." de Vivaldi tancarà la temporada del TNC. Aquest espectàcle amb música de Vivaldi és una relectura moderna del cèlebre concert conegut popularment com les quatre estacions.

Angelin Preljocaj

El coreògraf Anjelin Preljocaj és una de les personalitats més rellevants i originals de la dansa contemporània francesa. Col.laborador d'alguns dels grans centres de dansa mundials, especialment de l'òpera de París, i director del Centre Choréographique Nacional d'Aix-en-Provence, el coreògraf és una garantia d'innovació i de qualitat.A "Les 4 saisons..." Preljocaj ha treballat conjuntament amb un altre innovador, en aquest cas artista plàstic, Frabrice Hyber. Aquesta fusió dels dos universos ha donat lloc a una peça colorista. Una autèntica "caosgrafia" com se l'ha anomenada, que dóna una nova vida i un nou significat al conegut concert de Vivaldi.

Ballet Prelljocaj

Dotze ballarins ens proposaran una successió d'escenes que fusionen el classicisme de la partitura amb el modernisme exacerbat de la "caosgrafia".

Ballet Preljocaj "4 saisons.."

Diuen que tothom que ja ha vist "Les 4 saisons..." ha quedat sorprès, en veure arribar fins al límit del que és capaç el cos humà . "Les 4 saisons....", del Ballet Preljocaj, és a priori un tancament de prestigi pel TNC del 12 al 15 de juny. Ja us comentarè què m’assemblat. Vosaltres fèu el mateix!
Carpe Diem