Brossalobrossotdebrossat

Brossa 314x314

Homenatge a una vida, a una amistat, a un artista, material sensible sobre l'escenari i un títol impronunciable, "Brossalobrossotdebrossat"; això només se li podia acudir a Carles Santos, que fins al 18 de maig s'ha instal.lat a la Sala Puigserver del teatre Lliure per oferir-nos aquest espectacle homenatge a Joan Brossa. En aquesta ocasió, Carles Santos ha utilitzat textos del poeta, dramaturg i artista plàstic per abordar la dimensió més íntima i quotidiana d'un personatge amb el qual va tenir molt de contacte i amb qui va col.laborar molt estretament durant els anys 60.

BROSSA 1474X394

L'espectacle, però, vol fugir de nostàlgies i de tot tipus de tòpics i vol reivindicar la vigència que el poeta i dramaturg manté dins dels moviments d'avantguarda.
L’espectacle és senzill, íntim i té un ritme (tempo teatral) ple de musicalitat. El vestuari de Elena Maria Roquè és màgic.
El punt de partida de l'espectacle és l'element narratiu; la paraula del poeta, vestida amb projeccions i amb accions amb el segell creatiu i inconfusible de Santos.Inés Borrás, pianista, performer / Antonio Comas, tenor, actor, pianista / Mónica López, actriu / Josep Maria Mestres, actor. Tots ells conformen el món Brossalobrossotdebrossat, tots estan magnífics. Carles Santos els ha dirigit fantàsticament bé. Aquest és un espectacle que segur que no us deixarà indiferents. Llàstima que el facin tan pocs dies. Fins al 18 de maig al Teatre Lliure.