Iago Pericot, un “jove” creador de 79 anys, porta al Mercat de les Flors "Mozartnu 1986-2008", un espectacle que té la seva arrel en una peça que el director i dramaturg va estrenar el 1986 amb el mateix títol. Aleshores hi participaven dos ballarins i per aquesta nova estrena, se n'hi han afegit dos més.
Iago Pericot es manté en actiu i es permet fer una ullada crítica a les seves antigues creacions per dotar-les de nous significats. Aquest home lliure, creador i referent indiscutible del teatre independent i experimental català, parteix d'aquest vell muntatge de dansa per plantejar qüestions sobre el pas del temps i la confusió de l'actual moment social."Mozartnu" es va poder estrenar l'any 86 al Festival de Teatre Contemporani de Sitges i els intèrprets van ser Jordi Cortés i Neus Ferrer. L'espectacle aprofundia en la bellesa de les relacions humanes a través del cos despullat del intèrprets. Vint-i-dos anys després d'aquella estrena, Cortés i Ferrer pugen novament a l'escenari amb una relectura que mostra l'evolució de les mateixes relacions amb el pas del temps, però ara acompanyats d'Òscar Kapoya i Roser López per ballar la Missa de la Coronació de Mozart.

Mozartnu

"Morzatnu 1986-2008” s'estarà al Mercat de les Flors fins al 20 d'abril. Avui la vaig a veure, en tinc moltes ganes. Ja us comentaré com ha anat. Si algú més hi va, que ens ho digui!