Amics i amigues, el Teló Groc d’iCat s’ha obert per oferir-vos entrades a 5 euros.
Al Mercat de les Flors estan fent un nou cicle de dansa en coproducció amb AREATangent, una plataforma de creadors emergents que treballa com a espai de gestació de noves propostes. Aquest cicle es diu “LLANÇA EL COS A LA BATALLA” i és de dansa, art, i comunicació una proposta arriscada i innovadora.

Mercat de les Flors
D'entrada el vestíbul del Mercat del teatre s'ha transformat completament en un espai social, on es mesclen exposicions d'art, espais de diàleg i atnció, un restaurant amb la idea d'acostar el pùblic les creacions de joves artístes i coreògrafs. com ara Blanca Arrieta.

Blanca Arrieta
El llenguatge de Blanca Arrieta es desenvolupa a partir del propi cos, explorant les seves possibilitats comunicatives per arribar a la màxima expressió . “Rest” és l’espectacle del qual tenim entrades dobles a 5 euros per l’estrena.
“Rest”
Mercat de les FlorsDimarts 18 -21 h.

"Adsurdo" Iker Gómez
“Absurdo” és el treball d’Iker Gómez. Dues ballarines i tres músics desenvolupen aquest treball, una trobada dadaista de dansa, música i vídeo. L’absurd és el punt de partida de la peça i, si us agrada Mozart, parteix del Rèquiem, interpretat lliurament per Perro Teproduce, i amb el treball audiovisual del propi Iker.
Si teniu curiositat per veure aquesta peça, ja ho sabeu: Teló Groc us ofereix entrades dobles a 5 euros pel dia de l’estrena. El dijous 20 de març a les 9 del vespre al Mercat de les Flors.
“Absurdo”
Mercat de les Flors
Dijous 20- 21h.

Afanyeu-vos a demanar les entrades entrant als comentaris del blog Per cert si heu vis algun dels espectacles del cicle necessitem cronistes que ens comentin coses. Us espero. Esteu a la wait, perquè les estrenes d’aquest cicle, “LLANÇA EL COS A LA BATALLA” us continuarà reclamen la setmana vinent, amb més entrades.