És la gran estrena. Dimecres 12, el telenoticies.cat/catalunyainformació.cat a què esteu acostumats es transforma. Es tracta d’un canvi profund per convertir-lo en el 3cat24.cat. Canvi de nom, i de moltes coses més. De disseny i de contingut, amb dos nous grans protagonistes: una gran oferta audiovisual i l’entrada del periodisme ciutadà, que obre les portes a les notícies pensades i elaborades pel públic, per vosaltres mateixos.

Un 3cat24 que esdevé realitat gràcies a l’equip que el forma i que l’alimentarà cada dia, cada hora i també per l’esforç de molta més gent. Des d’Ivan Serrano i els seus col·laboradors, que l’han dibuixat, fins a l’equip de Carlos García, “Bolo, que li ha col·locat el motor en un temps rècord, passant per Ferran Clavell i Núria Vidal, coautors intel·lectuals del projecte, i Santiago Miralles, responsable d’Interactiva.

Jordi Salvat i Xevi Miró han preparat l’àrea de periodisme ciutadà, i Anna Ribó, Toni Comerma, Paco Sánchez, Xavier Ferrandiz, entre d’altres, han fet possible que puguem publicar el vídeo al web en el mínim temps possible. L’equip de Jordi Rueda ha facilitat el trasllat a les noves instal·lacions de Catalunya Ràdio, i el de Joan Ríos, la instal·lació informàtica necessària.

Molt esforç de molta gent per fer possible un 3cat24 que vol sumar TV3 + Catalunya Ràdio + 24 hores d’informació contínua. Un 3cat24 nou, rigorós i ambiciós. Gràcies a tots.

Jaume