DIMARTS 3 DE DESEMBRE, A LES 0.30h -EL 33-

“Es busca productor”

En memòria del cantant, compositor i productor Tony Ronald (1941-2013).

Darrere de cada bona cançó hi ha, almenys, un bon compositor. Però sovint hi ha algú altre. Una figura a l’ombra, a mig camí entre l’artista i el tècnic que no apareix mai a les fotografies, però que dóna forma al resultat final i pot convertir una bona cançó en un èxit. L’Sputnik es proposa explicar la història dels productors artístics a Catalunya, i a més, respondre una pregunta: què és, un productor musical?

Guillamino, triant i remenant samples pel seu pròxim disc.

Al programa apareixen Alain Milhaud (Los Bravos, Maria del Mar Bonet, Smash...), Tony Ronald (Los Diablos, Los Amaya...), Rafel Moll (Sisa, Gato Pérez, El Último de la Fila..), Maurici Tonelli (mà dreta del desaparegut Marc Grau en la producció de Sopa de Cabra, Els Pets, Lax’n’busto...), Javier Vicente (Orgullo de España, The Pantano Boas...), Quimi Portet (Adrià Puntí, Albert Pla...), Santi García (Unfinished Sympathy, Aina...), Xasqui Ten (Rosa, Sonia y Selena...), Ricky Falkner (standstill, Love of Lesbian, Sidonie...) i Guillamino.

I a més, La Banda Municipal del Polo Norte es posa a les ordres d'un productor interpretat pel periodista, guionista i DJ Òscar Dalmau.

Aquest programa NO estarà disponible en streaming.