DIMARTS 22 D'OCTUBRE, A LES 0.20h -canal 33-

"In-Edit. Get what you want"

Coincidint amb una nova edició del festival, Sputnik estrena la crònica dels primers 10 anys d'In-Edit.

Ja fa deu anys que Barcelona es converteix, durant uns dies, en la capital mundial del documental musical. És gràcies a l'In-Edit, un festival pioner dedicat exclusivament a un gènere audiovisual en alça que agermana melòmans i cinèfils.

Hi ha documentals musicals de tota mena: biogràfics, retrats de personatges singulars, cròniques generacionals. Però tots tenen una cosa en comú: uneixen la riquesa del llenguatge audiovisual amb l’emoció que produeix la música. Aquesta emoció és l’autèntic tema del documental que estrena Sputnik: “In-Edit. Get what you want”, un retrat dels primers deu anys de vida d’un festival gairebé únic a tot el món.

Albert Maysles, pioner del documental musical

“In-Edit. Get what you want” és un documental del realitzador Josep Maria Salat i el periodista Roger Estrada. A més dels membres de l’organització del festival hi apareixen, entre d’altres, els pioners del gènere D.A. Pennebaker, Albert Maysles i Murray Lerner, els realitzadors Julien Temple (“The filth and the fury”), Don Letts (“Punk’s not dead”), Matt O’Casey (“Queen: Days of our lives”), Carles Prats (“Loquillo: leyenda urbana”) i els músics Michael Nyman, Fermín Muguruza, Jaime Urrutia i Raimundo Amador.

Aquest programa estarà disponible en streaming a la web durant els set dies posteriors a la seva emissió -l'streaming només serà accessible des del territori espanyol-