DIMARTS 15 D'OCTUBRE, A LES 0.0h -canal 33-

"From Texas to Arbúcies"

Will Johnson és un compositor, cantant i guitarrista de Texas amb una llarga trajectòria al capdavant de bandes de folk i rock de prestigi. Anímic són un grup de música folk que després d’uns anys treballant al marge de la indústria discogràfica, comença a fer-se popular. Els membres del grup viuen tots junts en una casa al peu de Montserrat.

Johnson i Anímic, de l'oest americà al peu de Montserrat

Will Johnson i Anímic no s’han vist mai. No es coneixen. Però a iniciativa del festival PopArb, a l’estiu del 2010 faran una gira junts. I per preparar-la, es tanquen deu dies a la casa d’Anímic, a Collbató.

El documental “From Texas to Arbúcies” és la crònica de la trobada entre Will Johnson i Anímic. Un músic dels Estats Units i un grup català que a partir d’una col•laboració insòlita acaben compartint molt més que música. El tràiler del documental es pot veure aquí.

El documental, signat per les productores Nanouk Films i La Gran Evasió, ha comptat amb la col•laboració de TV3 i es va estrenar al festival festival In-Edit.

Aquest programa estarà disponible en streaming a la web durant els set dies posteriors a la seva emissió -l'streaming només serà accessible des del territori espanyol-