Aquesta vegada ho hem tingut fàcil.

Per la presentació del documental "Blur: el final del camí" buscàvem alguna cosa ben britànica i ben domèstica. El pub The Philharmonic, al carrer Mallorca de Barcelona, era el lloc ideal. Els anglesos que viuen a la ciutat el coneixen de sobres i hi van a veure esports -futbol internacional, les sis nacions...-, però els aficionats a la música en directe saben que és un dels pocs locals de l'Eixample on es programen concerts de jazz i blues.

Pub The Philharmonic: el nostre presentador us el recomana.

Parlant amb el personal del pub, vam saber que un dels seus responsables és Luis Pardelláns, pianista de jazz molt actiu durant els anys 80, que ha tocat, entre d'altres, amb músics com el bateria Marc Miralta. Miralta és un dels músics catalans que va posar en marxa la connexió entre les escenes del jazz de Barcelona i de Nova York. Un altre d'aquests músics és Jordi Rossy, protagonista del pròxim documental de Sputnik, "Rossy", que emetrem diumenge 6 de febrer (*). A vegades tot surt rodat.

(*)A partir d'aquesta setmana, canviem de dia i hora d'emissió. Ens trobareu els diumenges a les 22.30h al 33. Però ja us ho explicarem en un altre post.