O prou salsa. O prou rock chicano. O prou boogaloo. A la web oficial de la sèrie “Latin Music USA” hi ha els capítols sencers i moltíssims extres.

La televisió pública nord-americana PBS, coproductora de “La música llatina als Estats Units” (títol original: “Latin music USA”), té un extraordinari lloc web dedicat a la sèrie. S’hi poden veure els capítols sencers en versió original, però això no és tot. De fet, no és ni la meitat del que es pot trobar a la seva web.

Aquí hi ha latin music per avorrir.

El site de la PBS conté diversos fragments d’entrevista que no han entrat al muntatge final ("go behind the scenes"), mapes interactius ("explore the music") dels instruments, les formacions, els solistes i els escenaris principals de cadascun dels gèneres musicals que tracta la sèrie. Si algú encara en vol més, a l’apartat de cerca ("find resources") els productors de la sèrie hi han inclòs una relació amb totes les cançons, una llista de pel•lícules recomanades i una bibliografia comentada per cada capítol. Si voleu latino i no ho trobeu aquí, és que no existeix. De veritat que és una meravella.