Categoria: Concursos
Escrit per: sputnik
Des de la misèria de la Ciutat Satèl·lit, van inventar el punk amb accent d'aquí. Van viure de pressa i van desaparèixer. Ara els pots tenir per sempre.

Sputnik, en col·laboració amb el festival In-Edit.Beefeater, sorteja 5 còpies en DVD de "Venid a las cloacas: la historia de La Banda Trapera del Río", que inclou la versió íntegra del documental (Sputnik va emetre'n una versió reduïda) i el concert de reunió de La Trapera a Cornellà l'any 2009.

Per aconseguir-lo, entra a la pàgina del concurs (aquí), respon la pregunta sobre La Banda Trapera del Río. Entre tots els encertants sortejarem les 5 còpies del DVD.

Tens temps fins dimarts 27 de desembre.

"Ciutat podrida!"

Categoria: Concursos
Escrit per: sputnik
Sortegem deu entrades individuals pel festival de metal Sonisphere

Dissabte 11 de juliol el Parc del Fòrum de Barcelona serà el santuari del metal. Metallica encapçalen el cartell del festival itinerant Sonisphere, que al seu pas per Barcelona compta, entre d’altres, amb Slipknot i Machine Head.

Ja són aquí.

A ritmes.cat pots aconseguir entrades pel festival. Només has de clicar aquí i identificar les bandes que apareixen a la galeria de fotografies. Totes són bandes que formen part del cartell del Sonisphere 2009 en alguna de les seves parades per Europa.

Pots participar fins el 7 de juliol. Entre tots els encertants, sortejarem 10 entrades individuals. El 8 de juliol, ritmes.cat es posarà en contacte amb els guanyadors i publicarà els seus nicks a l'apartat de concursos.

Per participar, cal registrar-se a ritmes.cat.
Categoria: Concursos
Escrit per: sputnik
Vols anar a la inauguració de festival i assistir a l'estrena absoluta del documental sobre Loquillo? Prefereixes triar mitja dotzena de títols dels més de cinquanta que formen la programació? O amb sis pel·lícules no en tens prou i vols passis per veure-ho tot?

Tom Petty no se'l perdrà. I tu?


In-Edit, sisena edició
Sputnik i ritmes.cat t'ofereixen no un, sinó tres concursos diferents per assistir a la 6a edició de l'In-Edit Beefeater, el Festival Internacional de Documental Musical de Barcelona, que se celebra a la ciutat entres els dies 23 d'octubre i 3 de novembre.

Fes click aquí i tria quin dels tres concursos t'interessa més:

-20 entrades dobles per l'estrena de "Loquillo: leyenda urbana"

-un lot de sis entrades individuals

-una acreditació professional que dóna dret a assistir a qualsevol de les projeccions del festival.


Pots participar a tots els concursos fins el 21 d'octubre tantes vegades com vulguis. Això sí, per fer-ho cal que et registris a ritmes.cat.

Atenció: els noms dels guanyadors estan publicats a l'apartat "comentari" d'aquest mateix post.

Categoria: Concursos
Escrit per: RogerSputnik
L'estrena de The Sex Pistols al nostre país, els retorns de The Verve, The Breeders i Blondie, la reencarnació de Nick Cave en Grinderman, Mogwai revisitant els seus clàssics... Els dies 18 i 19 de juliol, el festival Summercase els porta al Fòrum de Barcelona.

Ara, Nick Cave i els seus Bad Seeds es diuen Grinderman

A ritmes.cat pots aconseguir entrades pel festival. Només has de clicar aquí i identificar els intérprets dels talls de música que hi trobaràs. Tens temps fins el 15 de juliol. ritmes.cat es posarà en contacte amb els guanyadors, i publicarà els seus nicks a l'apartat de concursos.
Categoria: Concursos
Escrit per: RogerSputnik
Aquí teniu els nicks dels guanyadors de les entrades pel Daydream Festival. Felicitats a tots sis.

1.danidsm
2.yuyu23
3.segarra4
4.mario
5.plajau
6.okcomputer

I una petició als guanyadors, als qui no han tingut tanta sort i atots els visitants habituals d'aquest blog: els vostres comentaris, cròniques, critiques i fotos del festival seran molt benvinguts.
Categoria: Concursos
Escrit per: RogerSputnik
Ja és aquí la 15a edició del Festival de Músiques Avançades i Art Multimèdia. O el que és el mateix: l'únic festival del món on es poden sentir clàssics com Madness, estrelles de la música africana como Konono nº1, figures llegendàries del techno (Underground Resistance, The Black Dog), estrelles del nou pop (Yelle, M.I.A.)... I tot, amb una pista d'autos de xoc.

La pista més popular del Sónar

Ritmes.cat posa en marxa un concurs pel festival. Només heu de clicar aquí, identificar els 15 talls de música que hi trobareu (tots són artistes del Sonar 2008) i podeu guanyar entrades pel festival.
Categoria: Concursos
Escrit per: RogerSputnik
Vols entrades per veure radiohead al Daydream Festival?Dijous 12 de juny, radiohead actuen al Parc del Fòrum de Barcelona per presentar el seu nou disc, "In rainbows", en un festival fet a la seva mida, el Daydream Festival.
Us oferim la possibilitat de guanyar entrades per assistir al concert. Si voleu veure radiohead en directe, cliqueu aquí i seguiu les instruccions. Haureu de reconèixer una sèrie de cançons de radiohead i indicar a quin dels seus discos pertanyen. Sort. I als guanyadors, només els demanem una cosa: que després del concert, ens escriguin per explicar-nos-el.

Us recordem que per participar als nostres concursos heu d'estar registrats com a usuaris a ritmes.cat. Us podeu registrar clicant aquí.

Coincidint amb el retorn a Barcelona de la banda de Thom Yorke, dijous 5 de juny l'"Sputnik" emetrà el documental "Meeting people is easy", que retrata la banda durant la gira de presentació del disco "Ok Computer".
Categoria: Concursos
Escrit per: RogerSputnik
Els pòsters ja són de camí

S'ha acabat el concurs de la sèrie "Les set edats del rock". Gràcies a tots els qui hi heu participat.
La resposta correcta a la pregunta ("Quin d'aquests artistes no apareix a la sèrie?") era Jimi Hendrix.

Aquí trobareu els nicks dels 20 guanyadors.

Efectivament, Hendrix no apareixia a la sèrie. Però aviat ho arreglarem. Dijous 8 de maig estrenem un documental monogràfic sobre la vida i l'obra de Jimi Hendrix.

I a l'estiu reemetrem íntegrament "Les set edats del rock" en un horari més assequible. De pòsters, aixó sí, no ens en queda ni un.